Search
Close this search box.

Συνάντηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη με το Σωτήρη Χατζημανώλη, δημοσιογράφο και διευθυντή σύνταξης της ομογενειακής εφημερίδας «Νέος Κόσμος».

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη συναντήθηκε με τον εξαίρετο δημοσιογράφο και διευθυντή σύνταξης ειδήσεων της ομογενειακής εφημερίδας «Νέος Κόσμος» της Μελβούρνης, Σωτήρη Χατζημανώλη, ένα εκλεκτό μέλος της ομογένειας της Αυστραλίας, που εδώ και δεκαετίες μάχεται για την ενημέρωση των συμπατριωτών μας στη μακρινή ήπειρο.

Με τον αφοσιωμένο στο λειτούργημα του και βραβευμένο για τα ρεπορτάζ του δημοσιογράφο της διασποράς, που έχει μόνιμο στόχο να προβάλλει θετικά την Ελλάδα στην Αυστραλία και να δημιουργεί δεσμούς των ομογενών μας με την πατρίδα, συζήτησαν για τις δράσεις που δρομολογούνται.

Ο Σωτήρης Χατζημανώλης διαβεβαίωσε την Υφυπουργό Τουρισμού για τη στήριξή του στην πατρίδα και τη διάθεσή του να είναι αρωγός, με τη διακεκριμένη εφημερίδα «Νέος Κόσμος», που έχει συμπληρώσει 66 χρόνια κυκλοφορίας, στη διάδοση του έργου του Υπουργείου Τουρισμού.

Σχετικά νέα

Scroll to Top