Search
Close this search box.

Συνάντηση της Υφυπουργού Τουρισμού  Έλενας Ράπτη με τον βουλευτή Ν. Σερρών Τάσο Χατζηβασιλείου.

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη υποδέχθηκε με χαρά τον Τάσο Χατζηβασιλείου, δραστήριο βουλευτή του Ν. Σερρών, ο οποίος την ενημέρωσε ενδελεχώς για δράσεις που γίνονται στις Σέρρες δίνοντας έμφαση στις ειδικές μορφές τουρισμού.

Συζήτησαν για την ανάγκη εφαρμογής μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής και τη δημιουργία ενός ισχυρού brand name εναλλακτικού τουρισμού για την περιοχή των Σερρών.

Αναφέρθηκαν στη δυνατότητα δημιουργίας ψηφιακών εφαρμογών που θα προωθούν τα αναρίθμητα αξιοθέατα των Σερρών καθώς ο νομός έχει ένα πλούσιο ιστορικό παρελθόν. Η καταγραφή πληροφοριών τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος θα διευκολύνει το χρήστη να διασκεδάσει βιώνοντας τη σερραϊκή φιλοξενία.

Η Αμφίπολη, το Σπήλαιο της Αλιστράτης, οι Βυζαντινές Εκκλησίες και τα Μοναστήρια αποτελούν πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι ανακαλύπτουν επιλογές που δεν είχαν φανταστεί προ της επισκέψεως τους. Η γαστρονομία, ο οινοτουρισμός, ο ιαματικός, ο αθλητικός και ο στρατιωτικός τουρισμός, λαμβάνουν χώρα σε ένα περιβάλλον όπου οι φυσικές ομορφιές αναδεικνύονται από τις εναλλαγές των εποχών ευνοώντας μια τουριστική περίοδο 365 ημερών.

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΓ ΕΟΤ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε σήμερα αποδεκτή την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη. Μέχρι τον ορισμό

Scroll to Top