Search
Close this search box.

Συνάντηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη με τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιο Εξαδάκτυλο

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Αθανασίου Εξαδάκτυλου επισκέφτηκε τα γραφεία του Π.Ι.Σ.

Συζήτησαν εκτενώς ζητήματα που άπτονται του Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα, με επίκεντρο την ιατρική κάλυψη των τουριστών που την επισκέπτονται, ιδιαιτέρως των χρονίως πασχόντων, καθώς και των ασθενών που επισκέπτονται την Ελλάδα αποκλειστικά για ιατρικούς λόγους.

Συμφώνησαν στην ανάγκη η Πολιτεία και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος να αναπτύξουν στενή συνεργασία με στόχο να συμπεριληφθεί η Ελλάδα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς. Στην κατεύθυνση αυτή είναι κομβικός ο ρόλος και η συμβολή των εξαιρετικών Ελλήνων ιατρών.

Η Υφυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Εξαδάκτυλο για την ειλικρινή συζήτηση και την πρόθεσή του να σταθεί συμπαραστάτης του Υπουργείου Τουρισμού στο απαιτητικό έργο της ανάπτυξης του Ιατρικού Τουρισμού.

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΓ ΕΟΤ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε σήμερα αποδεκτή την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη. Μέχρι τον ορισμό

Scroll to Top