Συνάντηση του υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη με τον πρέσβη του Ισραήλ κ. Yossi Amrami

Περιγραφή

Συνάντηση με τον Πρέσβη του Ισραήλ κ. Yossi Amrami είχε ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης όπου συζήτησαν προτάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα του τουρισμού μέσω κοινών τουριστικών πακέτων και κοινών προωθητικών ενεργειών για την προσέλκυση ροών από μακρινούς προορισμούς.

Ο κ. Amrami αναφέρθηκε στις ολοένα αυξανόμενες αφίξεις επισκεπτών από το Ισραήλ στη χώρα μας καθώς και το ενδιαφέρον για ισραηλινές επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού. Ο Υπουργός Τουρισμού θα μεταβεί στο Τελ Αβίβ τον Φεβρουάριο στο πλαίσιο της ελληνικής συμμετοχής μέσω του ΕΟΤ στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση του Ισραήλ, την 26η International Mediterranean Tourism Market.

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Η Υφυπουργός Τουρισμού Άννα Καραμανλή στη Λέσβο στο πλαίσιο κυβερνητικού κλιμακίου για την Παρουσίαση του Τοπικού Σχεδίου Ανάπτυξης

Η Υφυπουργός Τουρισμού Άννα Καραμανλή επισκέφθηκε τη Λέσβο, συμμετέχοντας σε κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Θ. Κοντογεώργη,

Κύλιση στην κορυφή