Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας για να εγκαινιάσει τις εκθέσεις Philoxenia και Hotelia

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας προκειμένου να εγκαινιάσει απόψε στις 19:30 τις εκθέσεις Philoxenia 2021 και Hotelia 2021, που διοργανώνονται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Κικίλιας θα συμμετάσχει επίσης, στο Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης» σήμερα στις 12:00. Στο Συμβούλιο αναμένεται να συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, ενώ θα γίνει αποτίμηση της τουριστικής περιόδου 2021 και θα εξεταστούν οι προοπτικές για το 2022.

Αύριο, Σάββατο 13 Νοεμβρίου και ώρα 10:30, ο Υπουργός Τουρισμού θα απευθύνει την εναρκτήρια ομιλία στο Συνέδριο με θέμα: «Τουρισμός εμπειρίας – Αναζητώντας την αυθεντικότητα», που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της Philoxenia 2021.

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στην Κομοτηνή – Ολοκληρωμένος σχεδιασμός για την τουριστική ανάπτυξη του νομού Ροδόπης

Στο πλαίσιο της κυβερνητικής στρατηγικής για την ισόρροπη και βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα, η Υπουργός Τουρισμού κα

Κύλιση στην κορυφή