Διακήρυξη Ά Επαναληπτικής Μειοδοτικής Δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του Γραφείου Υποστήριξης Τουρισμού Λάρισας της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού (Π.Υ.Τ.) Θεσσαλίας.

Η Π.Υ.Τ. Θεσσαλίας του Υπουργείου Τουρισμού, αναζητά ακίνητο προς μίσθωση για τη στέγαση του Γραφείου Υποστήριξης Τουρισμού Λάρισας σύμφωνα με τους όρους της συνημμένης Διακήρυξης (ΑΔΑ:Ψ5Σ5Η-Η41).

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στις 23-08-2023 ημέρα Τετάρτη και από ώρα 09:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στο κτίριο της Κτηματικής Υπηρεσίας Λάρισας (Σωκράτους 111, 1ος όροφος – κτίριο Ευρωπληροφόρησης, τηλ. 2413-510831).

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στην παρουσίαση της πρότασης της ΔΕΗ για AI Giga Factory στην Δυτική Μακεδονία

Η Υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, παραβρέθηκε στην παρουσίαση της πρότασης για τη δημιουργία μίας από τις μεγάλες ευρωπαϊκές υποδομές

Δελτία Τύπου

«NorthEviaPass 2025»: Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν από σήμερα αιτήσεις μέσω του vouchers.gov.gr – Στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας της Βόρειας Εύβοιας

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εσωτερικών, Τουρισμού, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Μέσω

Κύλιση στην κορυφή