ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ AHEPA

Η Αν. Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά  συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο της με τον πρόεδρο της AHEPA Φίλιππο Φράγκο, τον γενικό διευθυντή Βασίλη Μωσαίδη, τον πρόεδρο της AHEPA-HELLAS  Νίκο Παπαδόπουλο  και όλα τα μέλη του προεδρείου της ομογενειακής οργάνωσης.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν σειρά θεμάτων που αφορούν τον ελληνισμό σε ΗΠΑ και Καναδά, ο τρόπος που μπορούν να  βοηθήσουν οι απόδημοι στην προβολή της Ελλάδος καθώς και  επενδυτικά σχέδια που αφορούν τον τουρισμό.
Επίσης συζητήθηκαν προτάσεις για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από ΗΠΑ και Καναδά και την προετοιμασία  του ταξιδιού  της Α. Υπουργού στην Ουάσινγκτον που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 
Από την πλευρά της η Έλενα Κουντουρά  εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη στήριξη της AHEPA και πρόσθεσε ότι οι απευθείας αεροπορικές συνδέσεις  συμβάλλουν στην αύξηση της τουριστικής κίνησης και  βοηθούν στην στενότερη σχέση της ομογένειας σε ΗΠΑ και Καναδά με την Ελλάδα.
Τέλος, η Αν. Υπουργός  παρέδωσε στους εκπροσώπους της AHEPA  και ειδικό τηλεοπτικό σποτ που προβάλλει τη χώρα μας ως σύγχρονο τουριστικό προορισμό. 

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στην παρουσίαση της πρότασης της ΔΕΗ για AI Giga Factory στην Δυτική Μακεδονία

Η Υπουργός Τουρισμού, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, παραβρέθηκε στην παρουσίαση της πρότασης για τη δημιουργία μίας από τις μεγάλες ευρωπαϊκές υποδομές

Δελτία Τύπου

«NorthEviaPass 2025»: Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν από σήμερα αιτήσεις μέσω του vouchers.gov.gr – Στήριξη της τουριστικής δραστηριότητας της Βόρειας Εύβοιας

Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εσωτερικών, Τουρισμού, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Μέσω

Κύλιση στην κορυφή