Επίσκεψη Υφυπουργού Τουρισμού, Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Τουρισμού και Προέδρου του ΕΟΤ στην Κέρκυρα

Ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας, ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κ. Κωνσταντίνος Λούλης και η Πρόεδρος του ΕΟΤ, κα. Άντζελα Γκερέκου, μεταβαίνουν αύριο στην Κέρκυρα προκειμένου να συναντηθούν με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κα. Ρόδη Κράτσα στο πλαίσιο της σύστασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού.

Εν όψει της επίσκεψης της ηγεσίας του Υπουργείου στην Κέρκυρα έχει προγραμματίσει συνάντηση στον Δήμο Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με τη Δήμαρχο, κα. Μερόπη Υδραίου και τους αρμόδιους αντιδημάρχους για τα τουριστικά καταφύγια Μπενιτσών και Αλύπας, καθώς και για τις υποδομές τουριστικής εκπαίδευσης στην Κέρκυρα.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και υπηρεσιακούς φορείς του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας στο Νέο Λιμάνι.

Παράλληλα, θα δοθεί και συνέντευξη τύπου προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού, ενώ, επίσης, θα πραγματοποιηθεί εκτεταμένη συνάντηση εργασίας με τους παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς και ενώσεις της περιοχής.

Το πρόγραμμα συναντήσεων στην Κέρκυρα έχει ως εξής:

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019:

Συνάντηση εργασίας στον Δήμο Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με τη Δήμαρχο, κα. Μερόπη Υδραίου και τους αρμόδιους αντιδημάρχους για τα τουριστικά καταφύγια Μπενιτσών και Αλύπας, καθώς και για τις υποδομές τουριστικής εκπαίδευσης στην Κέρκυρα.
Συνεδρίαση ΝΟΔΕ στα Γραφεία ΝΟΔΕ Κέρκυρας.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019:

Συνάντηση εργασίας στον Οργανισμό Λιμένα Κέρκυρας με τον διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένα Κέρκυρας, κ. Σπύρο Ζερβόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Επίσκεψη στην Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού
Συνάντηση με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κα. Ρόδη Κράτσα
Συνέντευξη Τύπου (στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων)
Σύσκεψη με παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς και ενώσεις (στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων)
Παρουσία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων
Επίσκεψη στο ΙΕΚ Κέρκυρας

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Στο Τόκιο η Υπουργός Τουρισμού για τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Tourism Expo Japan 2026» – Σειρά επαφών για την ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας–Ιαπωνίας στον τουριστικό τομέα και την προώθηση της χώρας ως ταξιδιωτικού προορισμού στην ιαπωνική αγορά

Στο Τόκιο, με αφορμή τη διεθνή έκθεση τουρισμού «Tourism Expo Japan 2026», βρέθηκε η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, όπου

Δελτία Τύπου

Η Υφυπουργός Τουρισμού Άννα Καραμανλή στην παρουσίαση της νέας τουριστικής καμπάνιας της Δυτικής Μακεδονίας

Στην παρουσίαση της νέας καμπάνιας προβολής και προώθησης της Δυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε στο Μετρό της Αθήνας, παρέστη και απηύθυνε

Κύλιση στην κορυφή