Μάνος Κονσολας: «Όταν ένας μικρός νησιώτικος Δήμος υλοποιεί πρωτοποριακές ιδέες τουριστικής προβολής, πρέπει να έχει τη στήριξη της Πολιτείας»

Στο εξαιρετικά πρωτότυπο σποτ του Δήμου Λειψών και του Δημάρχου, κ. Φώτη Μάγγου, για την τουριστική προβολή του νησιού, που κυκλοφορεί ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια ο Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Μανος Κονσολας.

Σε δήλωσή του τονίζει:

«Αποδεικνύεται ότι η τουριστική προβολή πρέπει να στηρίζεται σε πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες.

Το σποτ του Δήμου Λειψών αποτυπώνει δημιουργικότητα, συναίσθημα, συγκίνηση και προβάλλει το νησί με ένα μοναδικό τρόπο.

Ένας μικρός νησιωτικος Δήμος δείχνει τι μπορεί να πετύχει κανείς με δημιουργικές και πρωτότυπες ιδέες, με την προσφορά, αλλά και με την συμμετοχή του ίδιου του Δημάρχου του σε αυτή την προσπάθεια.

Δεν χρειάζονται μόνο συγχαρητήρια, χρειάζεται τώρα και η δική μας στήριξη.

Το Υπουργείο Τουρισμού, μέσα από την πλατφόρμα και τις προωθητικές δράσεις του ΕΟΤ θα συμπεριλάβει το συγκεκριμένο σποτ στη διαφημιστική καμπάνια, προβάλλοντας τους Λειψούς και ενθαρρύνοντας τις νέες, πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες και πρωτοβουλίες».

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Κατάθεση στεφάνου της Υπουργού Τουρισμού στο Μνημείο Ελλήνων Πεσόντων στη Σεούλ και επίσκεψη στη μεθόριο Νότιας και Βόρειας Κορέας

Επίσκεψη στην αποστρατικοποιημένη ζώνη στη μεθόριο Νότιας και Βόρειας Κορέας πραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, συνοδεία Ανώτερων Αξιωματικών

Κύλιση στην κορυφή