Στη Ρουμανία μεταβαίνει σήμερα ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας

Στη Ρουμανία μεταβαίνει σήμερα ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με tour operators, πολιτικούς παράγοντες της χώρας καθώς και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη, ο Υπουργός Τουρισμού θα συναντηθεί διαδοχικά με tour operators καθώς και με τα μέλη της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ρουμανίας. Επίσης θα πραγματοποιήσει γεύμα εργασίας με τον Υφυπουργό Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού της Ρουμανίας Rus Lucian Ioan και δείπνο εργασίας με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Τουριστικών Πρακτόρων Ρουμανίας.

Την Πέμπτη 5/5 ο κ. Κικίλιας θα παραχωρήσει σειρά συνεντεύξεων σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Ρουμανίας και θα πραγματοποιήσει Συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ της χώρας.
Το απόγευμα θα μεταβεί στο Ελληνο-Ρουμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους των Ελλήνων επιχειρηματιών στη Ρουμανία.

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο Πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2026-2027». Πάνω από 1 εκατομμύριο αιτήσεις!

Με ιδιαίτερα αυξημένη συμμετοχή έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2026-2027», επιβεβαιώνοντας την ισχυρή απήχηση

Δελτία Τύπου

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων – Στο επίκεντρο η νέα στρατηγική τουριστικής προβολής, η επιμήκυνση της περιόδου και η ανάδειξη των μικρών νησιών

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα μεταξύ της Υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη, και του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Γιάννη Τρεπεκλή,

Κύλιση στην κορυφή