Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με εκπροσώπους της «Ελληνικής Βάσης Γιώτινγκ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.»για τις αναπτυξιακές προτεραιότητες στον κλάδο του γιώτινγκ

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. για την ανάπτυξη, αξιοποίηση και εκμετάλλευση δομών ελλιμενισμού σκαφών «Ελληνική Βάση Γιώτινγκ- ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ», κ. Π. Λουτριώτη και  το Γενικό Γραμματέα Γ. Νόρδα, με τους οποίους συζήτησε τις αναπτυξιακές προτεραιότητες στον κλάδο.

Οι εκπρόσωποι της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ έθεσαν στην Υπουργό τα κύρια ζητήματα που τους απασχολούν και επιμέρους θέματα που ανέπτυξαν και για τα οποία θα επανέλθουν με συγκεκριμένες προτάσεις.

Η Υπουργός δήλωσε ότι το γιώτινγκ εντάσσεται στις προτεραιότητες της αναπτυξιακής τουριστικής πολιτικής και στηρίζει τον κλάδο και τα δίκαια αιτήματά τους.

Σχετικά νέα

Uncategorized

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη εγκαινίασε την έκθεση “Stephen Antonakos:Υστερόγραφα Χρόνου και Χώρου” στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη

«Η φιλοξενία της έκθεσης “Stephen Antonakos: Υστερόγραφα Χρόνου και Χώρου” ανατροφοδοτεί τον ρόλο της Αθήνας ως τόπου παραγωγής σύγχρονου πολιτισμού

Κύλιση στην κορυφή