Συνάντηση Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη με ΚΕΔΕ και ΣΔΙΠΕ

Οι βασικοί άξονες του νομοσχεδίου που φέρνει στο προσεχές διάστημα το Υπουργείο Τουρισμού, σε σχέση με τους Οργανισμούς Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού και τον Οργανισμό «Ιαματικές Πηγές Ελλάδος», βρέθηκαν στο επίκεντρο της εποικοδομητικής συνάντησης που είχε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Πρόεδρο του ΣΔΙΠΕ κ. Σταμάτη Γαρδέρη.

Στο πλαίσιο της συζήτησης  επιβεβαιώθηκε η απόλυτη συνεργασία και η αμοιβαία κατανόηση για την επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος για τον ελληνικό τουρισμό, την περιφερειακή ανάπτυξη και την προβολή των Δήμων ως τουριστικών προορισμών. Η βέλτιστη, ολοκληρωμένη διαχείριση των τουριστικών προορισμών με συνεργασία του Υπουργείου Τουρισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι αναγκαία ώστε να ξεπεραστούν οι σύνθετες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τουριστικοί προορισμοί της χώρας μας.

Σχετικά νέα

Αποφάσεις

«Έγκριση της Αίτησης Ενίσχυσης του Επενδυτικού Σχεδίου με τίτλο « ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ (ΣΟΥΔΑ ΠΛΑΚΙΑ, ΡΟΔΑΚΙΝΟ, ΠΛΑΚΙΑΣ ΑΓΙΑ ΓΑΛΗΝΗ)»

«Έγκριση της Αίτησης Ενίσχυσης του Επενδυτικού Σχεδίου με τίτλο « ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ

Scroll to Top