Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη στην Κρήτη

Περιγραφή

Στην Κρήτη θα βρίσκεται από απόψε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, όπου θα επισκεφτεί τους 4 νομούς του νησιού και θα έχει σειρά συναντήσεων με τοπικούς τουριστικούς φορείς και με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Θεοχάρης αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου στις 8:15 μ.μ. προκειμένου να διαπιστώσει πώς πήγε η πρώτη ημέρα άφιξης των επισκεπτών από το εξωτερικό στο νησί.

Την Πέμπτη, 2 Ιουλίου, στις 9 π.μ., ο Υπουργός Τουρισμού θα επισκεφτεί τον Άγιο Νικόλαο, στο Λασίθι, όπου θα έχει συνάντηση στο Δημαρχείο της πόλης με το Δήμαρχο κ. Αντώνη Ζερβό και κατόπιν, στις 11 π.μ., θα βρεθεί στο Επιμελητήριο Λασιθίου, όπου θα συναντήσει τοπικούς τουριστικούς φορείς.

Στις 3 μ.μ. της ίδιας ημέρας ο κ. Θεοχάρης θα συναντηθεί στο Δημαρχείο Ηρακλείου με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό, στις 3:30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη στην Περιφέρεια Κρήτης και στις 4 μ.μ. θα συναντήσει τουριστικούς φορείς του νομού στο Aquila Atlantis Hotel.

Στις 6 μ.μ., ο Υπουργός Τουρισμού θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ.

Την Παρασκευή, 3 Ιουλίου, στις 10 π.μ., ο κ. Θεοχάρης θα επισκεφτεί το Επιμελητήριο Χανίων, όπου θα έχει συνάντηση με τοπικούς τουριστικούς φορείς και κατόπιν, στις 11:30 π.μ., θα μεταβεί στο Δημαρχείο Χανίων προκειμένου να συναντήσει το Δήμαρχο της πόλης, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη και Δημάρχους του νομού. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο αεροδρόμιο Χανίων στη 1:15 μ.μ.

Στις 4:15 μ.μ. της ίδιας ημέρας ο Υπουργός Τουρισμού θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο της πόλης κ. Γιώργο Μαρινάκη και ακολούθως θα επισκεφτεί το Επιμελητήριο Ρεθύμνου. Στη συνέχεια ο κ. Θεοχάρης θα συναντήσει τοπικούς τουριστικούς φορείς στην Ένωση Ξενοδόχων Ρεθύμνου.

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Ελλάδα – Ισπανία: Μνημόνιο Τουριστικής Συνεργασίας με έμφαση στη βιωσιμότητα, την καινοτομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό

Για πρώτη φορά στην ιστορία των δύο χωρών υπεγράφη στη Μαδρίτη Μνημόνιο Τουριστικής Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας. Η Υπουργός

Δελτία Τύπου

Συνεργασία Υπουργείου Τουρισμού με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς για την ενίσχυση της τουριστικής εκπαίδευσης

Προγραμματική Σύμβαση για την ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού για το σύνολο των εκπαιδευτικών μονάδων του Υπουργείου Τουρισμού υπέγραψαν το Υπουργείο Τουρισμού

Κύλιση στην κορυφή