Β. Κικίλιας: Ισχυρό τουριστικό και επενδυτικό ενδιαφέρον από την ισραηλινή αγορά για την Ελλάδα

Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας παρέστη στην εναρκτήρια τελετή της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού ΙΜΤΜ 2022 που διοργανώνεται στο Τελ Αβίβ. Ο κ. Κικίλιας εγκαινίασε το περίπτερο του ΕΟΤ και έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

«Βρισκόμαστε στην πολύ σημαντική τουριστική έκθεση ΙΜΤΜ 2022 στο Τελ Αβίβ. Με βάση τις συναντήσεις που έχουν ήδη γίνει και τις εκτιμήσεις που κάνουμε ως Υπουργείο Τουρισμού και ως ΕΟΤ, υπάρχει ισχυρό τουριστικό και επενδυτικό ενδιαφέρον από την ισραηλινή αγορά για την Ελλάδα.  

Είμαστε μια ασφαλής χώρα την οποία οι φίλοι μας Ισραηλινοί θα επισκεφθούν φέτος, με πολλαπλούς αεροπορικούς προορισμούς από το Τελ Αβίβ. Θα τους καλοδεχτούμε στις πόλεις και τα νησιά μας και θα έχουν πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες να επισκεφθούν μαγευτικούς προορισμούς.  

Τους ευχόμαστε να περάσουν μια υπέροχη τουριστική περίοδο στην Ελλάδα».  

Σχετικά νέα

Ανακοινώσεις

ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2025-2026

– ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες επιτυχόντων υποχρεούνται εντός αποκλειστικής προθεσμίας τεσσάρων (4) εργασίμων ημερών

Αποφάσεις

Απόφαση ένταξης, κατόπιν αποδοχής της από 21.08.2025 ένστασης, του Επενδυτικού Σχεδίου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΑΥΔΟΥ» του δικαιούχου «ΔΗΜΟΣ ΓΑΥΔΟΥ» (Κωδικός ΗΠΔΕ: 280/14-05- 2024)

Απόφαση ένταξης, κατόπιν αποδοχής της από 21.08.2025 ένστασης, του Επενδυτικού Σχεδίου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Κύλιση στην κορυφή