Search
Close this search box.

Ανάρτηση Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικής Εκτίμησης (ΣΜΠΕ) για την επαναοριοθέτηση της Π.Ο.Τ.Α. Μεσσηνίας

Η Ειδική Υπηρεσία Προώθησης και Αδειοδότησης Τουριστικών Επενδύσεων (ΕΥΠΑΤΕ) του Υπουργείου Τουρισμού (ταχ. Διεύθυνση: Λεωφ. Αμαλίας 12, πληροφορίες: Α. Κοσμά, 2103736475, a_kosma@mintour.gr και Ε. Χατζηκωνσταντίνου, 2103736470, Chatzikonstantinou_e@mintour.gr) ως Αρχή Σχεδιασμού για την επαναοριοθέτηση της Περιοχής Οργανωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης (Π.Ο.Τ.Α.) Μεσσηνίας στους Δήμους Τριφυλλίας, Πύλου – Νέστορος και Μεσσήνης στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην παρ. 4.2 του άρθρου 7 της υπ΄ αρ. ΥΠΕΧΩΔΕ/ΕΥΠΕ/οικ.107017/28.08.2006 (Β΄ 1225), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει:

α. Ανακοινώνει ότι ο πλήρης φάκελος με τις απαραίτητες πληροφορίες και τα παραρτήματα της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) είναι διαθέσιμα μέσω διαδικτύου, στην παρούσα διαδικτυακή διεύθυνση ( https://mintour.gov.gr/smpe-pota-messinias ) και σε έγχαρτη μορφή, στα γραφεία της ΕΥΠΑΤΕ, καθώς και στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό.

β. Προσκαλεί το ενδιαφερόμενο κοινό να διατυπώσει εγγράφως ή ηλεκτρονικά και σε κάθε περίπτωση επαρκώς τεκμηριωμένα τις απόψεις του επί της ΣΜΠΕ για την επαναοριοθέτηση της Περιοχής Οργανωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης (Π.Ο.Τ.Α.) Μεσσηνίας στους Δήμους Τριφυλλίας, Πύλου – Νέστορος και Μεσσήνης στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας προς την αρμόδια Διεύθυνση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΔΙ.Π.Α.) του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ταχ. διεύθυνση: Λεωφ. Αλεξάνδρας 11, 11473 Αθήνα και ηλεκτρονική διεύθυνση: sec.dipa@prv.ypeka.gr), μέσα σε προθεσμία τριάντα ημερών από τη δημοσίευση της ανακοίνωσης αυτής.

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΓ ΕΟΤ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΡΑΓΚΑΚΗ

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε σήμερα αποδεκτή την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη. Μέχρι τον ορισμό

Scroll to Top