Αεροπορική σύνδεση Αθήνας – Shanghai

Στις 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη απευθείας αεροπορική πτήση από την Shanghai προς την Αθήνα.  Η αεροπορική σύνδεση, που θα διαρκέσει, μέχρι τις 19 Οκτωβρίου, διοργανώνεται  από την Shanghai Worker International Travel Service, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους tour operator της Κίνας και αποσκοπεί στη διευκόλυνση της μετακίνησης επισκεπτών.  

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό θα πραγματοποιείται μία πτήση εβδομαδιαίως προς την Αθήνα.   Τα group επισκεπτών θα  συμμετέχουν σε πακέτα που περιλαμβάνουν την Αθήνα, τη Σαντορίνη, την Μύκονο και τα Μετέωρα.
Στο πρόγραμμα θα συμμετέχει επίσης  η on line booking πλατφόρμα C Trip.
Η αεροπορική σύνδεση Αθήνας – Shanghai, που είναι  κομβικής σημασίας για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας, συζητήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ κ. Πάνου Λειβαδά, στην Κίνα, με εκπροσώπους μεγάλων tour oparetor  της χώρας.
H ενεργοποίηση της γραμμής αυτής είναι  μια σημαντική εξέλιξη στην τουριστική σύνδεση των δύο κρατών και το πρώτο βήμα στη λειτουργία νέων απευθείας πτήσεων και από άλλες πόλεις της Κίνας.

Επισημαίνεται οτι βασική επιδίωξη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού είναι η  καθιέρωση μόνιμης απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Κίνας – Ελλάδας.  

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on email
Share on print

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ (Γ.Γ.Δ.Ε.& ΕΣΠΑ ) και Γενικής Γραμματείας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης (Γ.Γ.Τ.Π.Α.).

Μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη σήμερα μεταξύ της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ (Γ.Γ.Δ.Ε.& ΕΣΠΑ ) και της Γενικής Γραμματείας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης (Γ.Γ.Τ.Π.Α.). Ειδικότερα, ο

Δελτία Τύπου

Βασίλης Κικίλιας, από το Βελιγράδι: “Μοναδική σχέση, διαχρονικά, η σχέση Ελλάδας – Σερβίας”

                                                                                       Αθήνα, 19 Μαΐου 2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Βασίλης Κικίλιας, από το Βελιγράδι: «Μοναδική σχέση, διαχρονικά, η σχέση Ελλάδας – Σερβίας Αύξηση κατά 40% των τουριστικών

Scroll to Top