Αεροπορική σύνδεση Αθήνας – Shanghai

Στις 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη απευθείας αεροπορική πτήση από την Shanghai προς την Αθήνα.  Η αεροπορική σύνδεση, που θα διαρκέσει, μέχρι τις 19 Οκτωβρίου, διοργανώνεται  από την Shanghai Worker International Travel Service, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους tour operator της Κίνας και αποσκοπεί στη διευκόλυνση της μετακίνησης επισκεπτών.  

Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό θα πραγματοποιείται μία πτήση εβδομαδιαίως προς την Αθήνα.   Τα group επισκεπτών θα  συμμετέχουν σε πακέτα που περιλαμβάνουν την Αθήνα, τη Σαντορίνη, την Μύκονο και τα Μετέωρα.
Στο πρόγραμμα θα συμμετέχει επίσης  η on line booking πλατφόρμα C Trip.
Η αεροπορική σύνδεση Αθήνας – Shanghai, που είναι  κομβικής σημασίας για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς τη χώρα μας, συζητήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ κ. Πάνου Λειβαδά, στην Κίνα, με εκπροσώπους μεγάλων tour oparetor  της χώρας.
H ενεργοποίηση της γραμμής αυτής είναι  μια σημαντική εξέλιξη στην τουριστική σύνδεση των δύο κρατών και το πρώτο βήμα στη λειτουργία νέων απευθείας πτήσεων και από άλλες πόλεις της Κίνας.

Επισημαίνεται οτι βασική επιδίωξη της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού είναι η  καθιέρωση μόνιμης απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Κίνας – Ελλάδας.  

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Βασίλης Κικίλιας: «Πολιτική κίνηση τακτικισμού η πρόταση δυσπιστίας σε προεκλογικό χρόνο»  

ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ   «Κυρίες & Κύριοι,   Ομολογώ ότι η

Δελτία Τύπου

Ολ. Αναστασοπούλου στο 2ο FORUM Σ.Π.Α.Υ.: Η ενσωμάτωση των πρακτικών της βιωσιμότητας είναι ζήτημα δημιουργίας ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού και ως εκ τούτου αποτελεί προτεραιότητά μας

«Η ενσωμάτωση των αρχών και των πρακτικών της βιωσιμότητας σε συνδυασμό με φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές που θα καταλήξουν στην προστασία των εύθραυστων οικοσυστημάτων

Scroll to Top