ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΤΟΥΣ 2022» ΚΑΙ ΑΜΕΑ

    

  • Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος «Τουρισμός για όλους έτους 2022» υλοποιείται έως τις 30.06.2023. Οι δικαιούχοι του προγράμματος που διαθέτουν άυλη χρεωστική κάρτα έχουν την δυνατότητα να την εξαργυρώσουν έως και τις 30.06.2023. Σημειώνεται ότι μετά την λήξη του προγράμματος οι κάρτες θα απενεργοποιηθούν.
  • Κληρωθέντες ΑΜΕΑ ή κληρωθέντες δικαιούχοι με τέκνα ΑΜΕΑ, οι οποίοι δεν εντοπίστηκαν συστημικά κατά τη διενέργεια των κληρώσεων, έχουν δυνατότητα να αποστέλλουν δικαιολογητικά αποδείξεως του ποσοστού αναπηρίας που ορίζει η υπ’ αριθ. 13958/12.07.2022 Κοινή Υπουργική Απόφαση (παράγραφος 2 του άρθρου 3), όπως αυτή έχει τροποποιηθεί και ισχύει, στην ηλεκτρονική διεύθυνση tourism4all2022@ktpae.gr έως και την 7η Ιουνίου 2023, προκειμένου να πιστωθεί επιπλέον ποσό €50 στην ψηφιακή κάρτα που έχει εκδοθεί, το αμέσως προσεχές διάστημα και σε κάθε περίπτωση νωρίτερα της ημερομηνίας λήξεως του Προγράμματος.
  • Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε, επικοινωνήστε με το 210-2600610 από 09:00 έως 17:00 κατά τις καθημερινές ή με το tourism4all2022@ktpae.gr.
  • Θα ακολουθήσει Πρόγραμμα για το 2023.

                          

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Εισήγηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη στην Ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο «Κύρωση τροποποιήσεων του Καταστατικού του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού και των Κανόνων Χρηματοδότησης αυτού».

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη εισηγήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο «Κύρωση τροποποιήσεων του Καταστατικού του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Δελτία Τύπου

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη με Ελληνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ. Μύρωνα Φλουρή, και του Προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδιας Ελληνικού Εμπορίου κ.

Scroll to Top