Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Τουρισμού- Απάντηση στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη


Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Τουρισμού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Κυβέρνηση εφαρμόζει μια εθνική στρατηγική για τον τουρισμό και εργάζεται σκληρά για την ολική επαναφορά του.

Το 2021 το τουριστικό προϊόν έφερε 10,5 δις έσοδα στην ελληνική οικονομία.

Το 2022, οι συμφωνίες που κάνει το Υπουργείο Τουρισμού αλλά και οι εκτιμήσεις των παραγόντων της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, φέρνουν αισιόδοξα μηνύματα πως η Ελλάδα θα κάνει πρωταθλητισμό.

Με άξονες της στρατηγικής της, την Ασφάλεια, την Αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, τη Βιωσιμότητα, την Επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Με στόχο την αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος των Ελλήνων και των Ελληνίδων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τη στήριξη όλων όσοι απασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με το τουριστικό προϊόν.

Ο Τουρισμός τελικά επιστρέφει το μέρισμα της επιτυχίας στη μέση ελληνική οικογένεια. Και όπως κάθε εθνική στρατηγική, απαιτεί την συμπόρευση όλων των δυνάμεων.

Έτσι, αναμένουμε από τον κ. Ανδρουλάκη τις εποικοδομητικές του προτάσεις για τον τουρισμό, τις οποίες ακόμα δεν έχουμε δει. Και να τις καταθέσει εγκαίρως, καθώς η τουριστική σεζόν, φέτος, θα ξεκινήσει νωρίτερα από ποτέ».

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on email
Share on print

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Βασίλης Κικίλιας: «Συνδέουμε το λιανεμπόριο με τον τουριστικό τομέα και μεγιστοποιούμε τα οφέλη για την ελληνική οικονομία»

Αθήνα,28 Μαΐου 2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Βασίλης Κικίλιας: «Συνδέουμε το λιανεμπόριο με τον τουριστικό τομέα και μεγιστοποιούμε τα οφέλη για την ελληνική οικονομία» «Το ελληνικό εμπόριο

Ανακοινώσεις

ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ- ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ/ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ (1) ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΕ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ.

– ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ – ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Scroll to Top