Δράσεις ΕΟΤ για την τουριστική ενίσχυση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου

Ένα ακόμη δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης ( press trip)  στο Ανατολικό Αιγαίο -αυτή τη φορά με στόχο την ενημέρωση Ρώσων τουριστών ειδικών  απαιτήσεων – οργανώνει για τον Ιούλιο ο ΕΟΤ, σε υλοποίηση της πολιτικού σχεδιασμού  της  Αν. Υπουργού Τουρισμού  κας  Έλενας Κουντουρά για την τουριστική ενίσχυση των νησιών που δέχθηκαν πιέσεις.
 
Στο πλαίσιο αυτό, ο  Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος ενέκρινε σήμερα εισήγηση για  τη δαπάνη υλοποίησης  δημοσιογραφικού ταξιδιού  από 23 έως 30 Ιουλίου 2016,   δύο  εξειδικευμένων στον θαλάσσιο τουρισμό και το yachting Ρώσων  δημοσιογράφων/φωτορεπόρτερ , οι οποίοι θα επισκεφθούν με ιστιοπλοϊκό σκάφος  τα νησιά Ρόδος, Χάλκη, Τήλος, Νίσυρος, Λέρος, Σάμος και Κως.
Σκοπός του ταξιδιού  η συλλογή πληροφοριών  και φωτογραφικού  υλικού για την παρουσίαση της πληθώρας των  επιλογών που έχουν στην χώρα μας όσοι αγαπούν και επιλέγουν τον θαλάσσιο τουρισμό.  
Τα ρεπορτάζ θα δημοσιευθούν  στο δημοφιλές blog:  Travelinsider.ru, στην  web έκδοση του Conde Nast Traveller και  σε ειδικά περιοδικά  ιστιοπλοΐας . Παράλληλα  θα μπορούν να συμπεριληφθούν και   σε  inflight περιοδικά και άλλες πολυτελείς εκδόσεις με υψηλού οικονομικού επιπέδου αναγνωστικό κοινό, προσελκύοντας  το ενδιαφέρον  ειδικού ενδιαφέροντος επισκεπτών τόσο από  τη  Ρώσικη όσο και από την παγκόσμια τουριστική αγορά.
Το  ταξίδι οργανώνεται από το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας σε συνεργασία με την κεντρική υπηρεσία ΕΟΤ  και τη συνδρομή των Περιφερειών Β. και Ν. Αιγαίου και των εκάστοτε τοπικών αρχών.

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on email
Share on print

Σχετικά νέα

ΑΡΘΡΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ

ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «REAL NEWS» Στο επίκεντρο η ενίσχυση των τουριστικών επενδύσεων Στην χώρα μας έχουμε συνηθίσει να αναφερόμαστε στον τουρισμό ως την «ατμομηχανή» της ελληνικής οικονομίας,

slider

Συνάντηση εργασίας Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Γιάννη Παράσχη

O Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ), Γιάννη Παράσχη. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στο κτήριο Διοίκησης του Αεροδρομίου,

Scroll to Top