Δράσεις ΕΟΤ για την τουριστική ενίσχυση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου

Ένα ακόμη δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης ( press trip)  στο Ανατολικό Αιγαίο -αυτή τη φορά με στόχο την ενημέρωση Ρώσων τουριστών ειδικών  απαιτήσεων – οργανώνει για τον Ιούλιο ο ΕΟΤ, σε υλοποίηση της πολιτικού σχεδιασμού  της  Αν. Υπουργού Τουρισμού  κας  Έλενας Κουντουρά για την τουριστική ενίσχυση των νησιών που δέχθηκαν πιέσεις.
 
Στο πλαίσιο αυτό, ο  Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος ενέκρινε σήμερα εισήγηση για  τη δαπάνη υλοποίησης  δημοσιογραφικού ταξιδιού  από 23 έως 30 Ιουλίου 2016,   δύο  εξειδικευμένων στον θαλάσσιο τουρισμό και το yachting Ρώσων  δημοσιογράφων/φωτορεπόρτερ , οι οποίοι θα επισκεφθούν με ιστιοπλοϊκό σκάφος  τα νησιά Ρόδος, Χάλκη, Τήλος, Νίσυρος, Λέρος, Σάμος και Κως.
Σκοπός του ταξιδιού  η συλλογή πληροφοριών  και φωτογραφικού  υλικού για την παρουσίαση της πληθώρας των  επιλογών που έχουν στην χώρα μας όσοι αγαπούν και επιλέγουν τον θαλάσσιο τουρισμό.  
Τα ρεπορτάζ θα δημοσιευθούν  στο δημοφιλές blog:  Travelinsider.ru, στην  web έκδοση του Conde Nast Traveller και  σε ειδικά περιοδικά  ιστιοπλοΐας . Παράλληλα  θα μπορούν να συμπεριληφθούν και   σε  inflight περιοδικά και άλλες πολυτελείς εκδόσεις με υψηλού οικονομικού επιπέδου αναγνωστικό κοινό, προσελκύοντας  το ενδιαφέρον  ειδικού ενδιαφέροντος επισκεπτών τόσο από  τη  Ρώσικη όσο και από την παγκόσμια τουριστική αγορά.
Το  ταξίδι οργανώνεται από το Γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας σε συνεργασία με την κεντρική υπηρεσία ΕΟΤ  και τη συνδρομή των Περιφερειών Β. και Ν. Αιγαίου και των εκάστοτε τοπικών αρχών.

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on email
Share on print

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Στον Πειραιά η πρώτη ονοματοδοσία κρουαζιερόπλοιου μετά την εμφάνιση της πανδημίας

Στην πρώτη ονοματοδοσία κρουαζιερόπλοιου παγκοσμίως από την εμφάνιση της πανδημίας του COVID-19 παραβρέθηκε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης. Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Τουρισμού έδωσε το

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ (ΚΥΡΙΩΝ ή ΜΗ ΚΥΡΙΩΝ) ΠΡΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ COVID-19

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ (ΚΥΡΙΩΝ ή ΜΗ ΚΥΡΙΩΝ) ΠΡΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ COVID-19 – ΝΗΣΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΡΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ

Scroll to Top