Επίσκεψη Ολ. Κεφαλογιάννη στην Κρήτη- Έργα υποδομών που τονώνουν οικονομία και τουρισμό

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη πραγματοποίησε επίσκεψη στην Έδρα της Περιφέρειας Κρήτης, κατά την οποία συμμετείχε ο Περιφέρειαρχης κ. Σταύρος Αρναουτακης με εκπροσωπους της Περιφέρειας, τοπικοί φορείς καθώς και εκπρόσωποι των τουριστικών καταλυμάτων, με σκοπό να αναδειχθούν μείζονα ζητήματα που αφορούν στην περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης καθώς και στην ανάδειξη του νησιού ως ένας παγκόσμιος τουριστικός προορισμός.

Η κ. Κεφαλογιάννη κατά την επίσκεψη, κατα τις τοποθετήσεις της με συναρμόδιους φορείς επισήμανε πως στις προτεραιότητες του Υπουργείου Τουρισμού είναι η αναγκη άμεσης βελτίωσης της εύρυθμης λειτουργίας του Κρατικού Αερολιμένα Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης” σε επίπεδο δομών αλλα και στελέχωσης του προσωπικού. 

Μεταξύ άλλων άκουσε με προσοχή και κατέγραψε τις απόψεις και τοποθετήσεις των επιχειρηματιών Τουρισμού, τονίζοντας πως ο Τουρισμός είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας και κατέληξε πως “έχουμε ένα πολύ καλό παρόν, αλλά πιστεύουμε ότι με την καλή συνεργασία όλων μπορούμε να έχουμε ένα λαμπρό μέλλον στον τουρισμό”.

Η κ. Κεφαλογιάννη, μεταξύ άλλων ανέδειξε τη σημαντικότητα δύο νέων έργων σύγχρονης τεχνολογίας, τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης καθώς και το νέο Αεροδρόμιο στο Καστέλι, τα οποία αναμένονται να ολοκληρωθούν μέχρι το 2030. Σύμφωνα με την Υπουργό Τουρισμού, πρόκειται να τονώσουν την οικονομία του νησιού, συμβάλλοντας, έτσι, στην αύξηση των τουριστικών επισκέψεων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κλείνοντας, αναφερόμενη στον Περιφερειάρχη και εκ νέου υποψήφιο κ. Σταύρο Αρναουτάκη, εξέφρασε τη χαρά της που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση της ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές καθώς “την επόμενη μέρα θα χρειαστεί όλοι μαζί να κάνουμε το καλύτερο δυνατό τόσο για την Κρήτη όσο και για όλη την Ελλάδα, καθώς και το μέλλον των επόμενων γενιών”.

Σχετικά νέα

Ανακοινώσεις

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2023-2024

–  ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2023-2024 – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ ́ ΑΡ. 12805/23.06.2023 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ (ΑΔΑ:ΩΝΡΞ465ΧΘΟ-2ΩΠ)  – Σύνδεσμος για αίτηση Περίοδος υποβολής αιτήσεων από τις 29.9.2023 έως και τις 05.10.2023.

Δελτία Τύπου

Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά

Η ευρεία ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού μέσα από συνεργασία και συντονισμένες δράσεις με τις Περιφέρειες της χώρας, την υλοποίηση έργων υποδομών και την εφαρμογή καινοτόμων

Scroll to Top