Επίσκεψη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού στην Κω

Περιγραφή

Σε ένα γεγονός κομβικής σημασίας για τον ελληνικό τουρισμό και την επανεκκίνησή του, μετά από την έξαρση της πανδημίας του COVID-19, θα παραστεί ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου, ο κ. Θεοχάρης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Τουρισμού, κ. Μάνο Κόνσολα, θα βρίσκεται στην Κω.

Σκοπός της μετάβασης της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουρισμού στο νησί είναι η υποδοχή της πρώτης αεροπορικής πτήσης από το εξωτερικό, η οποία θα προσγειωθεί σε ελληνικό περιφερειακό αεροδρόμιο.

Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Κω, τη Δευτέρα, 29/06, στις 12:30 μ.μ., ο υπουργός Τουρισμού θα έχει συνάντηση με τοπικούς τουριστικούς φορείς στο Δημαρχείο του νησιού. Ακολούθως, στις 2:15 μ.μ., ο κ. Χάρης Θεοχάρης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Το απόγευμα της Δευτέρας, στις 6 μ.μ., ο υπουργός Τουρισμού θα βρίσκεται στον αερολιμένα της Κω προκειμένου να υποδεχτεί την πρώτη διεθνή πτήση που θα προσγειωθεί σε περιφερειακό αεροδρόμιο της χώρας. Πρόκειται για πτήση της αεροπορικής εταιρείας TUI από τη Γερμανία, η οποία θα μεταφέρει στη χώρα μας 170 ιατρούς. Τα ταξίδι των Γερμανών ιατρών στην Ελλάδα έχει συμβολική αξία, εφόσον έχει προσφερθεί σαν δώρο αναγνώρισης και ευγνωμοσύνης για τη συνεισφορά τους στην καταπολέμηση του κορωνοϊού στη Γερμανία. Μαζί με το γκρουπ των ιατρών στην Κω θα ταξιδέψουν επίσης ανώτατα στελέχη της TUI.

Την Τρίτη, 30/06, στις 9 π.μ., ο κ. Θεοχάρης θα έχει συνάντηση με τα στελέχη της TUI στο ξενοδοχείο «ROBINSON Club Daidalos» στην κωμόπολη Αντιμάχεια. Ακολούθως, στις 11 π.μ., ο υπουργός Τουρισμού θα ολοκληρώσει την επίσκεψή του στην Κω μεταβαίνοντας στο Ασκληπιείο, όπου και θα παρακολουθήσει την τελετή αναπαράστασης του Όρκου του Ιπποκράτη.

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Στο Τόκιο η Υπουργός Τουρισμού για τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Tourism Expo Japan 2026» – Σειρά επαφών για την ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας–Ιαπωνίας στον τουριστικό τομέα και την προώθηση της χώρας ως ταξιδιωτικού προορισμού στην ιαπωνική αγορά

Στο Τόκιο, με αφορμή τη διεθνή έκθεση τουρισμού «Tourism Expo Japan 2026», βρέθηκε η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, όπου

Δελτία Τύπου

Η Υφυπουργός Τουρισμού Άννα Καραμανλή στην παρουσίαση της νέας τουριστικής καμπάνιας της Δυτικής Μακεδονίας

Στην παρουσίαση της νέας καμπάνιας προβολής και προώθησης της Δυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε στο Μετρό της Αθήνας, παρέστη και απηύθυνε

Κύλιση στην κορυφή