ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΛΓΑΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Διακρατική συμφωνία με την Αυστραλία για χορήγηση βίζας σε 500 άτομα, ηλικίας 18 έως 30 ετών, με δικαίωμα εργασίας έως ένα χρόνο, θα υπογράψει στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο της χώρας, την ερχόμενη Τετάρτη 14 Μαΐου, η υπουργός Τουρισμού κυρία  Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία θα μεταβεί στην Αυστραλία την προσεχή  Δευτέρα 11 Μαΐου.
Από Αυστραλιανής πλευράς τη συμφωνία θα  υπογράψει ο υπουργός Μετανάστευσης κ. Σκοτ Μόρισον. Σκοπός της είναι η ενδυνάμωση των δεσμών και η προώθηση της κινητικότητας των νέων μεταξύ των δύο χωρών.

Κατά την παραμονή της στην  Αυστραλία,  η υπουργός Τουρισμού θα έχει  συναντήσεις με την εκπρόσωπο της Πολιτειακής Βουλής κυρία Christine Fyffe, τον πρόεδρο της Γερουσίας κ. Bruce Atkinson και ομογενείς γερουσιαστές και βουλευτές.

Επίσης θα έχει συναντήσεις με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κύριο Στυλιανό, τον  αντιπρόεδρο της Πολιτειακής Κυβέρνησης Νότιας Ουαλίας  αρμόδιο για θέματα τουρισμού, και τη δήμαρχο του Σίδνευ κυρία Clover Moore. Ακόμη η υπουργός θα συναντηθεί  με το Προεδρείο της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης και Βικτώριας.
Η κυρία Κεφαλογιάννη θα έχει επαφές  με εκπροσώπους μεγάλων ταξιδιωτικών οργανισμών και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά δίκτυα της Αυστραλίας, με στόχο την τουριστική προβολή της Ελλάδας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on email
Share on print

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Βασίλης Κικίλιας: «Σχεδιάζουμε χειμερινή θρησκευτική κρουαζιέρα από τον Πειραιά στα Ιεροσόλυμα»

Αθήνα, 25 Ιουνίου 2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Βασίλης Κικίλιας: «Σχεδιάζουμε χειμερινή θρησκευτική κρουαζιέρα από τον Πειραιά στα Ιεροσόλυμα» Στις ενέργειες που έχουν γίνει για την ενίσχυση

Scroll to Top