Ευρεία σύσκεψη της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά για την τουριστική ανάπτυξη στα παράλια του ν. Λάρισας

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά πραγματοποίησε συνάντηση, παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  κ. Βασίλη Κόκκαλη, με εκπροσώπους του Δήμου Αγιάςκαι τους εκπροσώπους  τουριστικών καταλυμάτων και καταστηματαρχών των παραλιών Λάρισας για την αξιοποίηση των φυσικών ιαματικών πόρων της Λάρισας καθώς και την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Το Δήμο Αγιάς εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Λέτσιος και ο κ. Γεώργιος Γιάνναρος αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ευρυμενών. Παρέστη ο  κ. Ηλίας Ευσταθίου πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Λάρισας, ο κ. Δημήτρης Χασιώτης Πρόεδρος Καταστηματαρχών Παραλιών Ν. Λάρισας, ο κ. Ευάγγελος Μανίκας Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ποταμιάς- Σκήτης, ο κ. Β. Κανδυλάρης από τον ιδιωτικό τομέα. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές Λάρισας κα Άννα Βαγενά και κ. Νίκος Παπαδόπουλος καθώς και συνεργάτες των υπουργών.

Ειδικότερα, συζητήθηκε το θέμα της αναγνώρισης της ιαματικής πηγής «Κόκκινο Νερό» από την Επιτροπή Προστασίας  Φυσικών Ιαματικών Πόρων πηγών, με στόχο την τουριστική αξιοποίησή της, καθώς επίσης και οι διαδικασίες για την ανάδειξη των θερμών λουτρών Δερματά.

Επίσης συζητήθηκαν οι δυνατότητες για την ανάπτυξη τουριστικών καταφυγίων και γενικότερα θέματα που αφορούν στα συγκριτικά πλεονεκτήματα των προορισμών και την τουριστική ανάπτυξη του Αγιόκαμπου και της ευρύτερης παραλιακής ζώνης. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on email
Share on print

Σχετικά νέα

Ανακοινώσεις

ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ- ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ/ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ (1) ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΕ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ.

– ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ – ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Δελτία Τύπου

Συνάντηση Υφυπουργού Τουρισμού Σ. Ζαχαράκη και Γενικής Γραμματέως Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Ο. Αναστασοπούλου με μεγάλα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Νοτίου Κορέας

Η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Ολυμπία Αναστασοπούλου συμμετείχαν σε γεύμα εργασίας με εκπροσώπους πέντε μεγάλων ταξιδιωτικών πρακτορείων της Νοτίου Κορέας  στο

Scroll to Top