Για θέματα τουρισμού στα συναρμόδια υπουργεία και την Περιφέρεια η υπουργός Τουρισμού Ι. Δρέττα

Με συναντήσεις, τηλεδιασκέψεις, και συμμετοχή σε συσκέψεις, η υπουργός Τουρισμού κυρία Ιωάννα Δρέττα συνεχίζει την επικοινωνία με συναρμόδια υπουργεία και τις Περιφέρειες της χώρας σε θέματα που αφορούν τον τουρισμό και την ανερχόμενη τουριστική κίνηση λόγω θερινής περιόδου.

Στο πλαίσιο αυτό η υπουργός Τουρισμού την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκε τους υπουργούς:  Υποδομών και Μεταφορών κ. Ιωάννη Γκόλια, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρή Κλιάρη και τον υπουργό Πολιτισμού κ. Γιώργο Κουμεντάκη. (φωτό στο τέλος)

Συμμετείχε σε συναντήσεις με τους υπουργούς και σε ορισμένες περιπτώσεις σε ευρύτερες συσκέψεις με την παρουσία και άλλων στελεχών του κάθε υπουργείου ή και εκπροσώπων φορέων αρμοδιότητάς τους

Επίσης πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τους Περιφερειάρχες και Αντιπεριφερειάρχες της χώρας όπου και συζητήθηκαν θέματα για τον τουρισμό, και την ροή της τουριστικής κίνησης γενικά και ειδικά κατά περιφέρεια.

Υπενθυμίζεται, ότι η κυρία Δρέττα, νωρίτερα είχε ανάλογες συναντήσεις με τους υπουργούς Ενέργειας κ. Παντελή Κάπρο, Υγείας κυρία Αναστασία Κοτανίδου, Προστασίας του Πολίτη κ. Χαράλαμπο Λαλούση με θέματα που αφορούν τις υποδομές ενόψει των μεγαλύτερων αναγκών λόγω θέρους και αύξησης των επισκεπτών. 

Σχετικά νέα

Ανακοινώσεις

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2023-2024

–  ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2023-2024 – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ ́ ΑΡ. 12805/23.06.2023 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ (ΑΔΑ:ΩΝΡΞ465ΧΘΟ-2ΩΠ)  – Σύνδεσμος για αίτηση Περίοδος υποβολής αιτήσεων από τις 29.9.2023 έως και τις 05.10.2023.

Δελτία Τύπου

Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά

Η ευρεία ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού μέσα από συνεργασία και συντονισμένες δράσεις με τις Περιφέρειες της χώρας, την υλοποίηση έργων υποδομών και την εφαρμογή καινοτόμων

Scroll to Top