Η Αθήνα και η Αρχαία Ολυμπία προβάλλονται στο Ισραήλ

Τηλεοπτικά γυρίσματα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και το Αρχαιολογικό μουσείο της Αθήνας και  στην Αρχαία Ολυμπία, προγραμματίζει για  τις  19 και 20 Αυγούστου το Ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο CHANNEL 2,  που επισκέπτεται την Ελλάδα με την υποστήριξη του ΕΟΤ. Τη σχετική απόφαση  υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας  ΕΟΤ  κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος,   στο πλαίσιο των δράσεων υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού  της Αν. Υπουργού Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά  για την  συνολική προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό και την ανάδειξη θεματικών ελληνικών  προορισμών  μέσα από την βιομηχανία του θεάματος.

Στη χώρα μας θα βρεθεί  τις ημέρες αυτές  4μελές τηλεοπτικό συνεργείο για τις ανάγκες της σειράς  ντοκιμαντέρ “Game Theory”, που μεταφέρθηκε στην Εβραϊκή και   μεταδίδεται κάθε Παρασκευή από τον πλέον δημοφιλή εμπορικό τηλεοπτικό σταθμό του Ισραήλ CHANNEL 2, με  5-7 επαναλήψεις.

Η σειρά έχει υψηλό ποσοστό θεαματικότητας (έως και 30%) και παρουσιάζεται από τον ιδιαιτέρως αναγνωρισμένο στη χώρα του δημοσιογράφο, συγγραφέα  και  παρουσιαστή Gil Hovav.

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Βασίλης Κικίλιας: «Πολιτική κίνηση τακτικισμού η πρόταση δυσπιστίας σε προεκλογικό χρόνο»  

ΟΜΙΛΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΒΑΛΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ   «Κυρίες & Κύριοι,   Ομολογώ ότι η

Scroll to Top