Η Αθήνα και η Αρχαία Ολυμπία προβάλλονται στο Ισραήλ

Τηλεοπτικά γυρίσματα στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και το Αρχαιολογικό μουσείο της Αθήνας και  στην Αρχαία Ολυμπία, προγραμματίζει για  τις  19 και 20 Αυγούστου το Ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο CHANNEL 2,  που επισκέπτεται την Ελλάδα με την υποστήριξη του ΕΟΤ. Τη σχετική απόφαση  υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας  ΕΟΤ  κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος,   στο πλαίσιο των δράσεων υλοποίησης του στρατηγικού σχεδιασμού  της Αν. Υπουργού Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά  για την  συνολική προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού στο εξωτερικό και την ανάδειξη θεματικών ελληνικών  προορισμών  μέσα από την βιομηχανία του θεάματος.

Στη χώρα μας θα βρεθεί  τις ημέρες αυτές  4μελές τηλεοπτικό συνεργείο για τις ανάγκες της σειράς  ντοκιμαντέρ “Game Theory”, που μεταφέρθηκε στην Εβραϊκή και   μεταδίδεται κάθε Παρασκευή από τον πλέον δημοφιλή εμπορικό τηλεοπτικό σταθμό του Ισραήλ CHANNEL 2, με  5-7 επαναλήψεις.

Η σειρά έχει υψηλό ποσοστό θεαματικότητας (έως και 30%) και παρουσιάζεται από τον ιδιαιτέρως αναγνωρισμένο στη χώρα του δημοσιογράφο, συγγραφέα  και  παρουσιαστή Gil Hovav.

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on email
Share on print

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Β. Κικίλιας: Ο Τουρισμός επιστρέφει το μέρισμά του στη μέση ελληνική οικογένεια

Σημεία συνέντευξης Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια στον Real FM και στον δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή Παρακαλώ τους συμπολίτες μας να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις       Παρακαλώ τους

Δελτία Τύπου

Β. Κικίλιας: Είμαστε αισιόδοξοι ότι το 2022 ο τουρισμός θα πρωταγωνιστήσει

Συνέντευξη Υπουργού Τουρισμού στην εφημερίδα «Παρασκήνιο» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Ευγενίδη   Είμαστε αισιόδοξοι ότι το 2022 ο τουρισμός θα πρωταγωνιστήσει   ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θεωρείτε ότι

Scroll to Top