Η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κα Ολυμπία Αναστασοπούλου με τους προέδρους της FedHATTA κ. Λύσανδρο Τσιλίδη και της HATTA κ. Νικόλαο Κελαϊδίτη

Η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κα. Ολυμπία Αναστασοπούλου, είχε συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (FedHATTA), κ. Λύσανδρο Τσιλίδη, όπως και με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου των Εν Ελλάδι τουριστικών γραφείων (HATTA), κ. Νικόλαο Κελαϊδίτη.  

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η συμβολή τόσο της FedHATTA, όσο και της HATTA στην προαγωγή του ελληνικού τουρισμού και στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών, όπως και ο εμπλουτισμός του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.  

Η κα. Αναστασοπούλου επισήμανε την αποδοτική συνεργασία με τις FedHATTA και ΗΑΤΤΑ για το σύνολο των θεμάτων του τουρισμού, την τουριστική προβολή της χώρας ως δωδεκάμηνου τουριστικού προορισμού, όπως και τη διαμόρφωση στρατηγικής για ενίσχυση μεριδίου σε αγορές-στόχους εκτός Ε.Ε.  

Αντιστοίχως, οι κ.κ. Τσιλίδης και Κελαϊδίτης, αναφέρθηκαν στην ανάγκη βελτίωσης της ανθεκτικότητας και της ανταγωνιστικότητας των τουριστικών γραφείων, για ένα βιώσιμο τουριστικό οικοσύστημα, όπως και στην ενίσχυση των διεθνών σχέσεων των FedHATTA και ΗATTA με στόχο την ενδυνάμωση των επαφών της με πολλές τουριστικές αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής.  

Η Γενική Γραμματέας, κα. ΟλυμπίαΑναστασοπούλου διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διευκολύνει την πορεία της επίλυσης κάποιων ζητημάτων λαμβάνοντας υπόψη μεταξύ άλλων και τα θέματα που απασχολούν τον εν λόγω κλάδο.  

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Βασίλης Κικίλιας: «Κάθε επιπλέον ευρώ που έρχεται από τον τουρισμό είναι πρόσθετη στήριξη στους Έλληνες»

Αθήνα,  24 Σεπτεμβρίου 2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Βασίλης Κικίλιας: «Κάθε επιπλέον ευρώ που έρχεται από τον τουρισμό είναι πρόσθετη στήριξη στους Έλληνες» Για τις συμφωνίες που επιτεύχθηκαν στο

Δελτία Τύπου

Βασίλης Κικίλιας από τη Στοκχόλμη: «Νέες επενδύσεις και θεματικός τουρισμός για την επέκταση της τουριστικής περιόδου»

Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Βασίλης Κικίλιας από τη Στοκχόλμη: «Νέες επενδύσεις και θεματικός τουρισμός για την επέκταση της τουριστικής περιόδου» Ο Υπουργός Τουρισμού,

Scroll to Top