Η Ιωάννα Δρέττα για την εξέλιξη της τουριστικής κίνησης και τα θέματα αιχμής του τουρισμού στην 1η Συνεδρίαση του νέου Δ.Σ του ΣΕΤΕ


Η υπουργός Τουρισμού κ. Ιωάννα Δρέττα συμμετείχε στην 1η συνεδρίαση που πραγματοποίησε το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΤΕ. Συζητήθηκαν, κατατέθηκαν απόψεις, και έγινε καταγραφή σημαντικών θεμάτων που αφορούν όλους τους κλάδους του Τουρισμού. Μεταξύ αυτών πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις για τα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, το yachting, την ακτοπλοιϊα, την κρουαζιέρα, τα ταξιδιωτικά γραφεία, καθώς και τις αερομεταφορές. Η συζήτηση εξειδικεύτηκε στην αναγκαία ετοιμότητα κάθε κλάδου και την συνεργασία με το υπουργείο Τουρισμού και άλλα συναρμόδια υπουργεία για την ομαλή διαχείριση της ανερχόμενης τουριστικής κίνησης.

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Εισήγηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη στην Ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο «Κύρωση τροποποιήσεων του Καταστατικού του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού και των Κανόνων Χρηματοδότησης αυτού».

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη εισηγήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο «Κύρωση τροποποιήσεων του Καταστατικού του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Δελτία Τύπου

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη με Ελληνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ. Μύρωνα Φλουρή, και του Προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδιας Ελληνικού Εμπορίου κ.

Scroll to Top