Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Λαμία για την 25η Μαρτίου

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις  που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Λαμία για την Εθνική Επέτειο της  25ης Μαρτίου του 1821.
Η Υπουργός παρέστη στην Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασµιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.Νικολάου, και του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Αβύδου κ. Κύριλλου, στη  λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Ευαγγελισμού και στην επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο του Αθανασίου Διάκου. Η Υπουργός στη συνέχεια κατέθεσε  στεφάνι  στον Ανδριάντα του Ήρωα στην πλατεία Αθανασίου Διάκου. Παρέστη επίσης στην παρέλαση των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων που πραγματοποιήθηκε στην  Πλατεία Ελευθερίας.

Η κα Κουντουρά σε δήλωσή της ανέφερε:

«Η 25η Μαρτίου είναι διπλή εορτή. Γιορτάζει η Παναγία και η Πατρίδα μας. Γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τιμούμε τους Ήρωες της Επανάστασης που αγωνίστηκαν για να  απολαμβάνουμε εμείς σήμερα την ελευθερία μας. Χρόνια πολλά σε όλους».

Η Υπουργός ολοκλήρωσε την επίσκεψή της με την σύντομη συνάντηση που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Ευθύμιο Καραΐσκο , το Δήμαρχο Λαμιέων κ. Νίκο Σταυρογιάννη και τους βουλευτές του νομού, κ. Αποστόλη Καραναστάση, κ. Δημήτρη Βέττα, κ. Αναστάσιο Μιχελή, κ. Ιωάννη Σαρακιώτη και κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Σχετικά νέα

Ανακοινώσεις

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2023-2024

–  ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2023-2024 – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ ́ ΑΡ. 12805/23.06.2023 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ (ΑΔΑ:ΩΝΡΞ465ΧΘΟ-2ΩΠ)  – Σύνδεσμος για αίτηση Περίοδος υποβολής αιτήσεων από τις 29.9.2023 έως και τις 05.10.2023.

Δελτία Τύπου

Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά

Η ευρεία ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού μέσα από συνεργασία και συντονισμένες δράσεις με τις Περιφέρειες της χώρας, την υλοποίηση έργων υποδομών και την εφαρμογή καινοτόμων

Scroll to Top