Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις στη Λαμία για την 25η Μαρτίου

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά παρέστη ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εορταστικές εκδηλώσεις  που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στη Λαμία για την Εθνική Επέτειο της  25ης Μαρτίου του 1821.
Η Υπουργός παρέστη στην Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασµιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.Νικολάου, και του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Αβύδου κ. Κύριλλου, στη  λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Ευαγγελισμού και στην επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο του Αθανασίου Διάκου. Η Υπουργός στη συνέχεια κατέθεσε  στεφάνι  στον Ανδριάντα του Ήρωα στην πλατεία Αθανασίου Διάκου. Παρέστη επίσης στην παρέλαση των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων που πραγματοποιήθηκε στην  Πλατεία Ελευθερίας.

Η κα Κουντουρά σε δήλωσή της ανέφερε:

«Η 25η Μαρτίου είναι διπλή εορτή. Γιορτάζει η Παναγία και η Πατρίδα μας. Γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τιμούμε τους Ήρωες της Επανάστασης που αγωνίστηκαν για να  απολαμβάνουμε εμείς σήμερα την ελευθερία μας. Χρόνια πολλά σε όλους».

Η Υπουργός ολοκλήρωσε την επίσκεψή της με την σύντομη συνάντηση που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας κ. Ευθύμιο Καραΐσκο , το Δήμαρχο Λαμιέων κ. Νίκο Σταυρογιάννη και τους βουλευτές του νομού, κ. Αποστόλη Καραναστάση, κ. Δημήτρη Βέττα, κ. Αναστάσιο Μιχελή, κ. Ιωάννη Σαρακιώτη και κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on email
Share on print

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Βασίλης Κικίλιας: «Σχεδιάζουμε χειμερινή θρησκευτική κρουαζιέρα από τον Πειραιά στα Ιεροσόλυμα»

Αθήνα, 25 Ιουνίου 2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Βασίλης Κικίλιας: «Σχεδιάζουμε χειμερινή θρησκευτική κρουαζιέρα από τον Πειραιά στα Ιεροσόλυμα» Στις ενέργειες που έχουν γίνει για την ενίσχυση

Scroll to Top