Με τη στήριξη της Υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά, ο Παναθλητικός Όμιλος Κωφών ΠΟΚ ταξιδεύει για το Λονδίνο για να διεκδικήσει το 5ο για την Ελλάδα ευρωπαϊκό κύπελλο ποδοσφαίρου στο Deaf Champions League (DCL)

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά  συναντήθηκε σήμερα με τους αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών ΠΟΚ, που αναχωρούν αύριο για το Λονδίνο, για να διεκδικήσουν το πέμπτο κύπελλο για την Ελλάδα στην ιστορία της, στους αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος  ποδοσφαίρου κωφών, Deaf Champions League (DCL).

Οι αθλητές ευχαρίστησαν θερμά την Υπουργό για τη διαχρονική της υποστήριξη στην Ομάδα όπως επίσης για τη  στήριξη που παρέχει η ίδια προσωπικά και ο ΕΟΤ στη συμμετοχή τους στο ChampionsLeagueκαι συνολικά στις διοργανώσεις στο εξωτερικό. Χάρισαν στην κα Κουντουρά φανέλα της Ομάδας  με το όνομά της, σε μία συμβολική κίνηση αναγνώρισης του έμπρακτου ενδιαφέροντός της για τον ΠΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΟΚ κ. Κωνσταντίνος Γαργάλης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι χωρίς τη στήριξη της κας Κουντουρά,  δεν θα είχε την ευκαιρία η ομάδα να συμμετέχει και να κερδίζει όλα αυτά τα  ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να στέφεται πρωταθλήτρια.

Ενώ και ο τεχνικός διευθυντής κ. Λευτέρης Μηνάς ευχαρίστησε την Υπουργό για όσα έχει προσφέρει στον Όμιλο και της απηύθυνε πρόσκληση,  να παραστεί και να παρακολουθήσει από κοντά  τους αγώνες του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου εθνικών ομάδων  Ανδρών, Γυναικών Κωφών στη Κρήτη τον Ιούνιο του 2019.

Η Υπουργός τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες, και να επιστρέψουν με το  πέμπτο κύπελλο, λέγοντας «είστε οι πρωταθλητές της καρδιάς μας”.  Εξήρε το αγωνιστικό τους πνεύμα, την εξαιρετική τους απόδοση και παρουσία στο εξωτερικό και τόνισε ότι θα στηρίζει πάντα τις προσπάθειές τους  που τιμούν την Ελλάδα διεθνώς.

Η ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΟΚ  έχει στεφθεί πρωταθλήτρια στο DCL  το 2014, 2015, 2017 και 2018, και από τη Δευτέρα ξεκινά με τον πρώτο αγώνα της  με στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα DCLστο Λονδίνο, για  το 2019.

Στη συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΠΟΚ, κ. Κωνσταντίνος Γαργάλης, ο τεχνικός διευθυντής κ. Λευτέρης Μηνάς, ο αρχηγός της αποστολής  κ. Εμμανουήλ Καντεράκης, οι αρχηγοί της ομάδας, κ. Αθανάσιος Ασημώνης και κ. Νικόλαος Τουάρδης, ο ταμίας  κ.Νίκος Αναστασόπουλος, και οι αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου.

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on email
Share on print

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Β. Κικίλιας: Το χειμώνα χτίζονται οι πρωταθλητές του καλοκαιριού

Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε σήμερα τη Ρόδο, όπου συμμετείχε στην εκδήλωση της ίδρυσης του Co-Lab του Ομίλου TUI στη Ρόδο, του πρώτου εργαστηρίου συνεργασίας για τον επωφελή

Δελτία Τύπου

Σύσκεψη Κικίλια-Πλακιωτάκη για την βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας

Η ιδιαίτερη σημασία του μηχανισμού διαχείρισης ροών,  προγραμματισμού κίνησης, καθώς και ελέγχου αφίξεων και αναχωρήσεων κρουαζιερόπλοιων (berth allocation), εξετάστηκε σήμερα στην διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε

Scroll to Top