Ο ΓΓ Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής & Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού, Μύρων Φλουρής, μετέβη την Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και στο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων, μαζί με το κυβερνητικό κλιμάκιο, συμμετέχοντας και στις συσκέψεις παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Φλουρής βρίσκεται στη Λάρισα μέχρι και σήμερα (11/9) όπου συνεχίζονται οι επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του εκεί συνέβαλε στην προσπάθεια απομάκρυνσης και μετακίνησης τουριστών από τα παράλια του Πηλίου, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο Βόλου, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Περιφέρεια. Παράλληλα συμμετέχει και στη διαδικασία αναζήτησης προσωρινής εγκατάστασης για τους πληγέντες, στην ευρύτερη περιοχή.

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Εισήγηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη στην Ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο «Κύρωση τροποποιήσεων του Καταστατικού του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού και των Κανόνων Χρηματοδότησης αυτού».

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη εισηγήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο «Κύρωση τροποποιήσεων του Καταστατικού του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Δελτία Τύπου

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη με Ελληνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ. Μύρωνα Φλουρή, και του Προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδιας Ελληνικού Εμπορίου κ.

Scroll to Top