Ο. Κεφαλογιάννη-Σημαντική η συμβολή των αθλητικών διοργανώσεων στην προβολή της Ελλάδας

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου για τη 70η διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις, στον χώρο PLOES, όπου είχε τη χαρά να απευθύνει χαιρετισμό κατά την παρουσίαση της διοργανώτριας Αρχής.

Η κ. Κεφαλογιάννη τόνισε κατά την ομιλία της πως ” σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, με υψηλό το αίσθημα ευθύνης, οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια στήριξης της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.

Θα εργαστούμε από κοινού ώστε ο τουρισμός να διατηρήσει τη δυναμική του όπως άλλωστε έκανε σε κάθε δυσμενή συνθήκη”.

Η Υπουργός Τουρισμού ανέδειξε τη σπουδαιότητα του Ράλλυ Ακρόπολις ,  και την παγκόσμια απήχηση του ενώ αναφέρθηκε στα πολλαπλά οφέλη των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων τόσο στην εθνική οικονομία όσο και στην προβολή της Ελλάδας ως χώρας προορισμού όλου του χρόνου.

Σχετικά νέα

Ανακοινώσεις

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2023-2024

–  ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2023-2024 – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ ́ ΑΡ. 12805/23.06.2023 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ (ΑΔΑ:ΩΝΡΞ465ΧΘΟ-2ΩΠ)  – Σύνδεσμος για αίτηση Περίοδος υποβολής αιτήσεων από τις 29.9.2023 έως και τις 05.10.2023.

Δελτία Τύπου

Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά

Η ευρεία ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού μέσα από συνεργασία και συντονισμένες δράσεις με τις Περιφέρειες της χώρας, την υλοποίηση έργων υποδομών και την εφαρμογή καινοτόμων

Scroll to Top