Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας στην Παγκόσμια Σύνοδο του WTTC στο Ριάντ


Στο Ριάντ έχει μεταβεί ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, όπου θα συμμετέχει στην 22η Σύνοδο του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδιωτών και Τουρισμού (WTTC).

O Υπουργός Τουρισμού στο περιθώριο της διοργάνωσης θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με τους CEOs των αεροπορικών εταιρειών της Σαουδικής Αραβίας με στόχο τη δρομολόγηση νέων συνεργασιών και την αύξηση των απευθείας πτήσεων. Επίσης θα έχει σειρά επαφών με παράγοντες της τουριστικής αγοράς για την περαιτέρω προβολή της χώρας μας αλλά και με επιχειρηματίες αναφορικά με την προσέλκυση επενδύσεων.

Ο κ. Κικίλιας θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τον CEO της αεροπορικής εταιρείας Saudia, Ibrahim Al Koshy και στη συνέχεια με τον Υπουργό Τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας, Πρίγκηπα  Ahmed Al Khateeb.

Στη Σύνοδο συμμετέχουν πάνω από 2.000 υψηλού επιπέδου αντιπρόσωποι του ταξιδιωτικού κλάδου από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών στελεχών, επιχειρηματιών και σημαντικών παραγόντων του παγκόσμιου τουρισμού με σκοπό τη συνεργασία και την ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών για τη διαμόρφωση ενός νέου, εκσυγχρονισμένου τουριστικού μοντέλου. 

Σχετικά νέα

Ανακοινώσεις

ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2025-2026

– ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ – ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους πίνακες επιτυχόντων υποχρεούνται εντός αποκλειστικής προθεσμίας τεσσάρων (4) εργασίμων ημερών

Αποφάσεις

Απόφαση ένταξης, κατόπιν αποδοχής της από 21.08.2025 ένστασης, του Επενδυτικού Σχεδίου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΑΥΔΟΥ» του δικαιούχου «ΔΗΜΟΣ ΓΑΥΔΟΥ» (Κωδικός ΗΠΔΕ: 280/14-05- 2024)

Απόφαση ένταξης, κατόπιν αποδοχής της από 21.08.2025 ένστασης, του Επενδυτικού Σχεδίου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Κύλιση στην κορυφή