Ολυμπία Αναστασοπούλου στο ΔΣ του ΞΕΕ: Με τις συμπράξεις έχουμε τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε την ατζέντα για την πραγματική μεταμόρφωση του τουρισμού

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) παρευρέθηκε η ΓΓ Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κα. Ολυμπία Αναστασοπούλου όπου απηύθυνε χαιρετισμό και μίλησε τόσο για την αναγκαιότητα των συνεργειών, όσο και για τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει το Υπουργείο Τουρισμού σχετικά με την προώθηση του θεματικού τουρισμού, αλλά και τη χρονική επέκταση της τουριστικής περιόδου στη χώρα μας καθώς και τη χωρική επέκταση του  τουριστικού μας προϊόντος.

Παράλληλα η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, αφού άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τις απόψεις, τους προβληματισμούς μελών του ΞΕΕ για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες τόσο του παρόντος, όσο και του μέλλοντος του ελληνικού τουριστικού οικοσυστήματος, επεσήμανε ότι «με τις συνέργειες και τις συμπράξεις έχουμε τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε την ατζέντα για την πραγματική μεταμόρφωση του τουρισμού και τη μετάβαση στην επόμενη μέρα».

Τέλος, η κα. Ολυμπία Αναστασοπούλου υπογράμμισε ότι «οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας, η στροφή στη βιωσιμότητα, οι αλλαγές σε τομείς όπως η προσβασιμότητα, ο τουρισμός για άτομα με αναπηρία, ο ποιοτικός και βιώσιμος τουρισμός γενικά είναι ένα εγχείρημα, το οποίο μόνο με τις κοινές προσπάθειες όλων μας θα μπορέσει να επιτύχει».

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on email
Share on print

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Βασίλης Κικίλιας: «Σχεδιάζουμε χειμερινή θρησκευτική κρουαζιέρα από τον Πειραιά στα Ιεροσόλυμα»

Αθήνα, 25 Ιουνίου 2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Βασίλης Κικίλιας: «Σχεδιάζουμε χειμερινή θρησκευτική κρουαζιέρα από τον Πειραιά στα Ιεροσόλυμα» Στις ενέργειες που έχουν γίνει για την ενίσχυση

Scroll to Top