Ορισμός Ημερομηνίας Εξετάσεων Ναυαγοσωστών Κολυμβητικής Δεξαμενής

Η Ναυαγοσωστική Σχολή με την επωνυμία:  Πάτσης Σ. Θωμάς και διακριτικό τίτλο (Seasafe Academy) που εδρεύει στα Ιωάννινα, οδό Κουγκίου 10 (ισόγειο) τ.κ. 45221, κατέχοντας άδεια νόμιμης λειτουργίας,  καθώς και όλο τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και το προσωπικό (ο πρόεδρος και οι εξεταστές που απαιτούνται για τη συγκρότηση της επιτροπής). Την 04/07/2022 θα διενεργηθούν εξετάσεις ναυαγοσωστών κολυμβητικής δεξαμενής.  Στις εγκαταστάσεις της έδρας μας θα διεξαχθεί η θεωρητική και πρακτική εξέταση, ενώ οι αθλητικές δοκιμασίες θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιωαννίνων. Ώρα έναρξης της θεωρητικής εξετάσεις ορίζεται η 09:00 πμ. 
Σχετικό Φ.Ε.Κ.

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Εισήγηση της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη στην Ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχεδίου του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο «Κύρωση τροποποιήσεων του Καταστατικού του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού και των Κανόνων Χρηματοδότησης αυτού».

Η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη εισηγήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού με τίτλο «Κύρωση τροποποιήσεων του Καταστατικού του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Δελτία Τύπου

Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη με Ελληνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ. Μύρωνα Φλουρή, και του Προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδιας Ελληνικού Εμπορίου κ.

Scroll to Top