Σημαντική προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό από το Travel Channel – Η Αν. Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συνάντησε τον Josh Gates

Η Αν. Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στην Αθήνα με τα μέλη της παραγωγής της τηλεοπτικής σειράς  Expedition Unknown του Αμερικανικού Δικτύου Travel Channel που βρίσκονται στην χώρα μας για τα γυρίσματα εκπομπής, η οποία θα προβάλλει ευρέως την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής της σειράς  κ. Josh Gates και οι στενοί του συνεργάτες ευχαρίστησαν την Υπουργό για την φιλοξενία τους στην Ελλάδα μέσω της συμμετοχής του ΕΟΤ ως χορηγού, για την παροχή διευκολύνσεων στην κινηματογράφηση σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και την συνολική υποστήριξη στην πραγματοποίηση του ταξιδιού και των γυρισμάτων.
H επιτυχημένη εκπομπή επέλεξε την Ελλάδα στο πλαίσιο του κύκλου επεισοδίων της για τις χαμένες αυτοκρατορίες του κόσμου Vanish Empires όπου θα κάνει αφιέρωμα στον Μινωικό Πολιτισμό.

Το πολυμελές συνεργείο  της παραγωγής πραγματοποιεί γυρίσματα έως και τις  27 Ιουνίου  στην Κρήτη, την Αθήνα, τη Νότια Πελοπόννησο και την Σαντορίνη.

Το επεισόδιο θα προβληθεί  το προσεχές φθινόπωρο από το Travel Channel στις ΗΠΑ και στον Καναδά, από τα αντίστοιχα κανάλια στη Μεγάλη Βρετανία, την Γερμανία, την Ασία, τη Νέα Ζηλανδία, και σε σειρά διαδικτυακών πλατφορμών.

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Βασίλης Κικίλιας: «Ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους του τουρισμού για τις φετινές υψηλές επιδόσεις»

«Οφείλω ένα μεγάλο μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους του τουρισμού. Στους εργαζόμενους, στον ΕΟΤ, στην Marketing Greece, στους tour operators, στους

Ανακοινώσεις

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2022-2023

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2022-2023 – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 16023/9.8.2022 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ (ΑΔΑ:ΨΟ7Κ465ΧΘΟ-ΛΗ8) Νέα περίοδος υποβολής

Scroll to Top