Σημαντική προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό από το Travel Channel – Η Αν. Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συνάντησε τον Josh Gates

Η Αν. Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στην Αθήνα με τα μέλη της παραγωγής της τηλεοπτικής σειράς  Expedition Unknown του Αμερικανικού Δικτύου Travel Channel που βρίσκονται στην χώρα μας για τα γυρίσματα εκπομπής, η οποία θα προβάλλει ευρέως την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής της σειράς  κ. Josh Gates και οι στενοί του συνεργάτες ευχαρίστησαν την Υπουργό για την φιλοξενία τους στην Ελλάδα μέσω της συμμετοχής του ΕΟΤ ως χορηγού, για την παροχή διευκολύνσεων στην κινηματογράφηση σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και την συνολική υποστήριξη στην πραγματοποίηση του ταξιδιού και των γυρισμάτων.
H επιτυχημένη εκπομπή επέλεξε την Ελλάδα στο πλαίσιο του κύκλου επεισοδίων της για τις χαμένες αυτοκρατορίες του κόσμου Vanish Empires όπου θα κάνει αφιέρωμα στον Μινωικό Πολιτισμό.

Το πολυμελές συνεργείο  της παραγωγής πραγματοποιεί γυρίσματα έως και τις  27 Ιουνίου  στην Κρήτη, την Αθήνα, τη Νότια Πελοπόννησο και την Σαντορίνη.

Το επεισόδιο θα προβληθεί  το προσεχές φθινόπωρο από το Travel Channel στις ΗΠΑ και στον Καναδά, από τα αντίστοιχα κανάλια στη Μεγάλη Βρετανία, την Γερμανία, την Ασία, τη Νέα Ζηλανδία, και σε σειρά διαδικτυακών πλατφορμών.
Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on email
Share on print

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Συνάντηση Β. Κικίλια- Γ. Χατζημάρκου στη Ρόδο: 6,5% αύξηση στις αφίξεις τον Μάιο συγκριτικά με το 2019

Στη Ρόδο μετέβη σήμερα το πρωί ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να συμμετέχει στην εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) «Ελληνικός Τουρισμός 2030-

Δελτία Τύπου

Βασίλης Κικίλιας: «Νέο ξενοδοχείο για τον αθλητικό τουρισμό στη Λήμνο για τις προπονήσεις ολυμπιακών ομάδων»

Αθήνα, 22 Μαΐου 2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Βασίλης Κικίλιας: «Νέο ξενοδοχείο για τον αθλητικό τουρισμό στη Λήμνο για τις προπονήσεις ολυμπιακών ομάδων» «Η κοινωνική πολιτική δεν

Scroll to Top