Στο Βελιγράδι η Όλ. Κεφαλογιάννη

Στο Βελιγράδι μεταβαίνει σήμερα (Τετάρτη 21/02), η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη για τα επίσημα εγκαίνια της 45ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού (International Tourism), στην οποία η Ελλάδα φέτος κατέχει τον τιμητικό τίτλο ” Χώρα Εταίρος” (Partner County).

Την έκθεση θα εγκαινιάσει η Ελληνίδα Υπουργός μαζί με τον πρόεδρο της χώρας κο Aleksandar Vučić.

Αύριο Πέμπτη 22/02, η κα Όλγα Κεφαλογιάννη θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σέρβο ομόλογό της, κο Husein Memić για να συζητήσουν τις δυνατότητες και τις προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας των δύο χωρών.

Σχετικά νέα

Ανακοινώσεις

Έγκριση της Αίτησης Ενίσχυσης του Επενδυτικού Σχεδίου με τίτλο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» του δικαιούχου «ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ», στο υποέργο SUB6: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ»

Έγκριση της Αίτησης Ενίσχυσης του Επενδυτικού Σχεδίου με τίτλο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» του δικαιούχου«ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ

Ανακοινώσεις

Έγκριση της Αίτησης Ενίσχυσης του Επενδυτικού Σχεδίου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ» του δικαιούχου «ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ», στο υποέργο SUB6: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ»

Έγκριση της Αίτησης Ενίσχυσης του Επενδυτικού Σχεδίου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ

Κύλιση στην κορυφή