ΣΥΝΑΝΤΗΣH ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΛΓΑΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ME TON ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΒΤΑ NOEL JOSEPHIDES ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Με τον πρόεδρο του ΑΒΤΑ (Οργανισμός Τουριστικών Πρακτόρων Αγγλίας) κ. Noel Josephides συναντήθηκε σήμερα η υπουργός Τουρισμού κυρία   Όλγα  Κεφαλογιάννη,  που βρίσκεται στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της παγκόσμιας έκθεσης τουρισμού WTM.

Κατά τη συνάντηση ο πρόεδρος του  ΑΒΤΑ εξέφρασε το ενδιαφέρον που παρουσιάζει η Ελλάδα για τον  τουριστικό κλάδο,  γεγονός που αναμένεται να αποτυπωθεί και στην τουριστική κίνηση της ερχόμενης χρονιάς. 

Ακόμα, ο κ. Josephides ανάφερε στην υπουργό ότι οι τουριστικοί πράκτορες της Βρετανίας, εισπράττουν την τουριστική αναβάθμιση της Ελλάδας και για το λόγο αυτό το 2015 το συνέδριο του ΑΒΤΑ θα πραγματοποιηθεί στη Μεσσηνία, στο Costa Navarino. Ένα συνέδριο που αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από την τουριστική αγορά. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκε η σημαντική άνοδος του ελληνικού τουρισμού και η προτεραιότητα που έχει πλέον κερδίσει η Ελλάδα ως προορισμός στις επιλογές των επαγγελματιών του τουρισμού. 

Επίσης τονίστηκε η πρόοδος που έχει σημειωθεί στον τομέα  των υποδομών, η ανάπτυξη όλων των μορφών τουρισμού και η βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Τα στοιχεία αυτά, όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, συνδράμουν  στη δημιουργία ελκυστικών τουριστικών πακέτων τα οποία θα επιδράσουν θετικά στην περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής ανόδου σε επίπεδο εσόδων και αφίξεων.

Η κυρία Κεφαλογιάννη ζήτησε από τον πρόεδρο του  ΑΒΤΑ να μεταφέρει προς όλα τα μέλη του Οργανισμού, την πρόοδο της Ελλάδας στον τουρισμό, εξέλιξη που μπορεί να αξιοποιηθεί από τους επαγγελματίες του τουρισμού. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on email
Share on print

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Β. Κικίλιας: Το χειμώνα χτίζονται οι πρωταθλητές του καλοκαιριού

Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε σήμερα τη Ρόδο, όπου συμμετείχε στην εκδήλωση της ίδρυσης του Co-Lab του Ομίλου TUI στη Ρόδο, του πρώτου εργαστηρίου συνεργασίας για τον επωφελή

Δελτία Τύπου

Σύσκεψη Κικίλια-Πλακιωτάκη για την βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας

Η ιδιαίτερη σημασία του μηχανισμού διαχείρισης ροών,  προγραμματισμού κίνησης, καθώς και ελέγχου αφίξεων και αναχωρήσεων κρουαζιερόπλοιων (berth allocation), εξετάστηκε σήμερα στην διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε

Scroll to Top