Συνάντηση εργασίας Υφυπουργού Τουρισμού  Έλενας Ράπτη με τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Κυριάκο Πιερρακάκη

Στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων έγινε η συνάντηση της Υφυπουργού Τουρισμού  Έλενας Ράπτη με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Γενικό Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Οδυσσέα Ζώρα.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου Τουρισμού υπό τον συντονισμό της Υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη, αρμόδια για την  Τουριστική εκπαίδευση.

Το κεντρικό θέμα της συνεργασίας ήταν η αναβάθμιση των σχολών τουριστικής εκπαίδευσης στη Ρόδο και την Κρήτη, οι οποίες τελούν υπό την εποπτεία του Υπουργείου Τουρισμού. Οι ηγεσίες των δύο υπουργείων ξεκίνησαν την χάραξη της στρατηγικής των επόμενων βημάτων που απαιτούνται για την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν το σύνολο των Τουριστικών Σχολών του Υπουργείου Τουρισμού, ώστε να επιτευχθεί η γενικότερη αναβάθμιση τους.

Η συνεργασία των δύο υπουργείων θα συνεχιστεί στο πλαίσιο επόμενων συναντήσεων που έχουν ήδη προγραμματιστεί.

Σχετικά νέα

Ανακοινώσεις

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2023-2024

–  ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2023-2024 – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ ́ ΑΡ. 12805/23.06.2023 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ (ΑΔΑ:ΩΝΡΞ465ΧΘΟ-2ΩΠ)  – Σύνδεσμος για αίτηση Περίοδος υποβολής αιτήσεων από τις 29.9.2023 έως και τις 05.10.2023.

Δελτία Τύπου

Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά

Η ευρεία ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού μέσα από συνεργασία και συντονισμένες δράσεις με τις Περιφέρειες της χώρας, την υλοποίηση έργων υποδομών και την εφαρμογή καινοτόμων

Scroll to Top