Συνάντηση Γ.Γ. Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Ολυμπίας Αναστασοπούλου με το ΔΣ του ΣΙΤΕΣΑΠ

Η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Ολυμπία Αναστασοπούλου, είχε συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας για την ανάπτυξη του ελληνικού yachting, καθώς και την ανάπτυξη της λιμενικής πολιτικής στη χώρα μας.

Η κα Αναστασοπούλου επισήμανε ότι η Ελλάδα κατάφερε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της πανδημίας και έφερε ένα πολύ επιτυχημένο αποτέλεσμα αναφορικά  με το yachting. Οι εκπρόσωποι του ΣΙΤΕΣΑΠ αναφέρθηκαν στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την πανδημία, εξέφρασαν την ελπίδα για μία σημαντική ανάκαμψη μέσα στο 2022 και έθεσαν το θέμα των θέσεων ελλιμενισμού των επαγγελματικών σκαφών στην Αττική.

Η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης άκουσε με προσοχή το ΔΣ του ΣΙΤΕΣΑΠ και τους διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιλυθούν τα προβλήματα, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του κλάδου.

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Όλ Κεφαλογιάννη: Βασικός στόχος η προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία

Στόχος μας είναι να κάνουμε την Ελλάδα ηγέτιδα στον προσβάσιμο τουρισμό, όπου όλοι θα μπορούν να απολαύσουν τις μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που έχει να προσφέρει

Scroll to Top