Συνάντηση Ολυμπίας Αναστασοπούλου με την Πρέσβη της Αργεντινής στην Ελλάδα Maria Lucia Dougherty de Sanchez

Η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κα. Ολυμπία Αναστασοπούλου, είχε μια λίαν εποικοδομητική συνάντηση με την Πρέσβη της Αργεντινής στην Ελλάδα, κα. Maria Lucia Dougherty de Sanchez.

Μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε η θετική συνεισφορά της πολυπληθούς ομογένειας μας στην Αργεντινή, καθώς και στους ζωντανούς δεσμούς που διατηρεί με την Ελλάδα. Στη βάση αυτή, επισημάνθηκε ότι οι ομογενείς αποτελούν στέρεα γέφυρα για την ενίσχυση των αρίστων διμερών μας σχέσεων με έμφαση στην προβολή του τουριστικού οικοσυστήματος.

Τέλος, η κα. Αναστασοπούλου και η κα. Maria Lucia Dougherty de Sanchez συμφώνησαν στην από κοινού προώθηση της ενδυνάμωσης των γυναικών στο σύγχρονο διεθνές περιβάλλον.

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Συμμετοχή της ΓΓ Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης στην 68η Σύνοδο της Περιφερειακής Επιτροπής για την Ευρώπη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (ΠΟΤ- UNWTO)

Από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στη Σόφια (Βουλγαρία) η 68η Σύνοδος της Περιφερειακής Επιτροπής για την Ευρώπη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Scroll to Top