Συνάντηση Ολ. Αναστασοπούλου για το Τουριστικό Καταφύγιο Λιμένα Κιάτου   

Η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Ολυμπία Αναστασοπούλου, είχε συνάντηση με τη σύμβουλο στο Γραφείο του Πρωθυπουργού για θέματα χωροταξίας, κα. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη καθώς και τον δήμαρχο Σικυωνιών, κ. Σπύρο Σταματόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι ευκαιρίες με την προώθηση της υλοποίησης του σχεδίου για την δημιουργία του Τουριστικού Καταφυγίου Λιμένα Κιάτου.   

H κα. Αναστασοπούλου επισήμανε ότι ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί μία μοναδική εθνική ευκαιρία ανάπτυξης, και μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι προσπάθειες για την επιτάχυνση των διαδικασιών που τον αφορούν.

Αντιστοίχως, ο κ. Σταματόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ευκαιρία ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας από το εν λόγω σχέδιο σε συνάρτηση με την διατήρηση του φυσικού κάλλους της συγκεκριμένης περιοχής.

Η Γενική Γραμματέας, κα. Ολυμπία Αναστασοπούλου, διαβεβαίωσε τον δήμαρχο Συκιωνιών ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιλυθούν τα διάφορα ζητήματα, ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία υλοποίησης του συγκεκριμένου σχεδίου.

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on email
Share on print

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Βασίλης Κικίλιας: «Συνδέουμε το λιανεμπόριο με τον τουριστικό τομέα και μεγιστοποιούμε τα οφέλη για την ελληνική οικονομία»

Αθήνα,28 Μαΐου 2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Βασίλης Κικίλιας: «Συνδέουμε το λιανεμπόριο με τον τουριστικό τομέα και μεγιστοποιούμε τα οφέλη για την ελληνική οικονομία» «Το ελληνικό εμπόριο

Ανακοινώσεις

ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ- ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ/ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ (1) ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΕ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ.

– ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ – ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Scroll to Top