Συνάντηση Ολ. Αναστασοπούλου για το Τουριστικό Καταφύγιο Λιμένα Κιάτου   

Η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Ολυμπία Αναστασοπούλου, είχε συνάντηση με τη σύμβουλο στο Γραφείο του Πρωθυπουργού για θέματα χωροταξίας, κα. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη καθώς και τον δήμαρχο Σικυωνιών, κ. Σπύρο Σταματόπουλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι ευκαιρίες με την προώθηση της υλοποίησης του σχεδίου για την δημιουργία του Τουριστικού Καταφυγίου Λιμένα Κιάτου.   

H κα. Αναστασοπούλου επισήμανε ότι ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί μία μοναδική εθνική ευκαιρία ανάπτυξης, και μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι προσπάθειες για την επιτάχυνση των διαδικασιών που τον αφορούν.

Αντιστοίχως, ο κ. Σταματόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ευκαιρία ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας από το εν λόγω σχέδιο σε συνάρτηση με την διατήρηση του φυσικού κάλλους της συγκεκριμένης περιοχής.

Η Γενική Γραμματέας, κα. Ολυμπία Αναστασοπούλου, διαβεβαίωσε τον δήμαρχο Συκιωνιών ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιλυθούν τα διάφορα ζητήματα, ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία υλοποίησης του συγκεκριμένου σχεδίου.

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Συμμετοχή της ΓΓ Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης στην 68η Σύνοδο της Περιφερειακής Επιτροπής για την Ευρώπη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (ΠΟΤ- UNWTO)

Από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στη Σόφια (Βουλγαρία) η 68η Σύνοδος της Περιφερειακής Επιτροπής για την Ευρώπη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Scroll to Top