Συνάντηση Ολ. Αναστασοπούλου με Παναγιώτη Τοκούζη, Πρόεδρο ΣΕΤΚΕ

Η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κα. Ολυμπία Αναστασοπούλου, είχε συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων με τον Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ), κ. Παναγιώτη Τοκούζη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες, που διασφαλίζουν την ποιοτική αναβάθμιση του κλάδου των μη κύριων ξενοδοχειακών καταλυμάτων και τη βελτίωση των πλαισίων λειτουργίας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε αυτόν.

Η κα. Αναστασοπούλου επισήμανε την ανάγκη μετασχηματισμού του κλάδου των μικρών τουριστικών καταλυμάτων και τον αντίκτυπο τους στη διαμόρφωση του νέου, σύγχρονου μοντέλου του ελληνικού τουρισμού στη μετά-πανδημική περίοδο, όπου η επιθυμία των ταξιδιωτών για νέες, αναβαθμισμένες και αυθεντικές εμπειρίες είναι πλέον στο επίκεντρο της τουριστικής πολιτικής της ελληνικής Πολιτείας.

Αντιστοίχως, ο κ. Τοκούζης τόνισε ότι στόχος της ΣΕΤΚΕ είναι να καθιερώσει στη συνείδηση του σύγχρονου ταξιδιώτη μία διαφορετική και ποιοτική πρόταση διαμονής, αλλάζοντας την εικόνα των μικρών τουριστικών καταλυμάτων όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, ενώ υπογράμμισε τη σημασία του Smotel, του τελευταίου από τα τρία εγχειρήματα που η ΣΕΤΚΕ προήγαγε τα τελευταία χρόνια (τα άλλα δύο είναι το Καλάθι Πρωινού και ο Τουρισμός Εμπειρίας).

Η Γενική Γραμματέας, κα. ΟλυμπίαΑναστασοπούλου διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια στην επικαιροποίηση των κριτηρίων κατηγοριοποίησής των μικρών τουριστικών καταλυμάτων.

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on email
Share on print

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Βασίλης Κικίλιας: «Συνδέουμε το λιανεμπόριο με τον τουριστικό τομέα και μεγιστοποιούμε τα οφέλη για την ελληνική οικονομία»

Αθήνα,28 Μαΐου 2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Βασίλης Κικίλιας: «Συνδέουμε το λιανεμπόριο με τον τουριστικό τομέα και μεγιστοποιούμε τα οφέλη για την ελληνική οικονομία» «Το ελληνικό εμπόριο

Ανακοινώσεις

ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ- ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ/ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ (1) ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΕ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ.

– ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ – ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Scroll to Top