Συνάντηση Ολ. Κεφαλογιάννη με εκπροσώπους του ΕΕΑ

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε με Αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και τους Αντιπροέδρους κκ Νίκο Γρέντζελο και Νίκο Κογιουμτσή.

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, συζητήθηκαν προτάσεις και πρωτοβουλίες με απώτερο στόχο την αύξηση του Τουρισμού από το εξωτερικό στην Αθήνα, αλλά και την ενίσχυση της ελληνικής Επιχειρηματικότητας. 

Μέσα από καινοτόμες δράσεις, το Ε.Ε.Α με τη σύμπραξη του Υπουργείου Τουρισμού, στοχεύει να γνωρίσει σε κάθε επισκέπτη την ελληνική φιλοξενία στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, συμβάλλοντας έτσι θετικά στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Σχετικά νέα

Ανακοινώσεις

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2023-2024

–  ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2023-2024 – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ ́ ΑΡ. 12805/23.06.2023 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ (ΑΔΑ:ΩΝΡΞ465ΧΘΟ-2ΩΠ)  – Σύνδεσμος για αίτηση Περίοδος υποβολής αιτήσεων από τις 29.9.2023 έως και τις 05.10.2023.

Δελτία Τύπου

Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά

Η ευρεία ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού μέσα από συνεργασία και συντονισμένες δράσεις με τις Περιφέρειες της χώρας, την υλοποίηση έργων υποδομών και την εφαρμογή καινοτόμων

Scroll to Top