Συνάντηση Ολυμπίας Αναστασοπούλου με εκπροσώπους ΤΑΙΠΕΔ

Η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κα. Ολυμπία Αναστασοπούλου, είχε συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Δημήτρη Πολίτη, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Ταμείου, κ. Παναγιώτη Σταμπουλίδη, καθώς και τον Senior Project Manager του Ταμείου, κ. Νικόλα Γιαμπανά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η συμβολή του ΤΑΙΠΕΔ μέσω των έργων που διαχειρίζεται στην προαγωγή του ελληνικού τουρισμού και των τοπικών οικονομιών.

Η κα. Αναστασοπούλου επισήμανε την αποδοτική συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ για την προώθηση κοινών στόχων, όπως συγκεκριμένα έργα που αφορούν τουριστικούς λιμένες, καθώς και ιαματικές πηγές στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Τουρισμού Ευεξίας.  

Αντιστοίχως, ο κ. Πολίτης αναφέρθηκε στην σημασία του Τime-to-Market ως προς την σύνδεση συγκεκριμένων έργων με το επενδυτικό ενδιαφέρον εντός συγκεκριμένου εύλογου χρονικού πλαισίου και την πρακτική εκδήλωσή του επενδυτικού ενδιαφέροντος για την ευτυχή κατάληξη των σχετικών διαγωνισμών.  

Η Γενική Γραμματέας, κα. Ολυμπία Αναστασοπούλου διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διευκολύνει την πορεία της επίλυσης κάποιων ζητημάτων, καθώς και την στενή συνεργασία για τα νέα σχέδια, λαμβάνοντας υπόψη μεταξύ άλλων και τα θέματα που απασχολούν το ΤΑΙΠΕΔ.  

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on email
Share on print

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Βασίλης Κικίλιας: «Συνδέουμε το λιανεμπόριο με τον τουριστικό τομέα και μεγιστοποιούμε τα οφέλη για την ελληνική οικονομία»

Αθήνα,28 Μαΐου 2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Βασίλης Κικίλιας: «Συνδέουμε το λιανεμπόριο με τον τουριστικό τομέα και μεγιστοποιούμε τα οφέλη για την ελληνική οικονομία» «Το ελληνικό εμπόριο

Ανακοινώσεις

ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ- ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ/ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ (1) ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΕ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ.

– ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ – ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Scroll to Top