Συνάντηση Ολυμπίας Αναστασόπουλου με στελέχη της πολυεθνικής εταιρίας D-Marin

Η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κα. Ολυμπία Αναστασοπούλου είχε συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων χθες με τους κ.κ. Oliver Dörschuck, Διευθύνοντα Σύμβουλο, Gyozo Lantos, Mergers and Acquisitions Director, Ιωάννη Κουτσοδόντη, Regionals Operations Director και Λευτέρη Σωτηρόπουλο, Mergers and Acquisitions Associate της πολυεθνικής εταιρίας D-Marin που εξειδικεύεται στην υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών διαχείρισης και ανάπτυξης μαρινών, ενώ δραστηριοποιείται και στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήθηκε η δραστηριότητα της εταιρίας που έχει την διαχείριση 16 μαρινών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πώς θα μπορούσε αυτή να συμβάλει στην προαγωγή του ελληνικού τουρισμού μέσα από την βελτίωση των υπηρεσιών στις υπάρχουσες σημαντικές ελληνικές μαρίνες που διαχειρίζεται στην Ζέα, στα Γουβιά Κέρκυρας και στην Λευκάδα.   

Ειδικότερα, η κα. Ολυμπία Αναστασοπούλου υπογράμμισε την κοινή οπτική με την D-Marin στους τουριστικούς λιμένες, το yachting και γενικότερα τον ναυτικό τουρισμό υπό το πρίσμα και των νέων προκλήσεων της επικαιρότητας.  

Αντιστοίχως, ο κ. Oliver Dörschuck αναφέρθηκε στην τεράστια προοπτική του yachting στην Ελλάδα -με ξεκάθαρα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα- η οποία αναμένεται να γίνει ορατή και το 2022, καθώς ήδη από το 2021 ο συγκεκριμένος κλάδος είχε σημαντική ώθηση και συνέβαλε καθοριστικά στις καλές τουριστικές επιδόσεις της χώρας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on email
Share on print

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Βασίλης Κικίλιας: «Συνδέουμε το λιανεμπόριο με τον τουριστικό τομέα και μεγιστοποιούμε τα οφέλη για την ελληνική οικονομία»

Αθήνα,28 Μαΐου 2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Βασίλης Κικίλιας: «Συνδέουμε το λιανεμπόριο με τον τουριστικό τομέα και μεγιστοποιούμε τα οφέλη για την ελληνική οικονομία» «Το ελληνικό εμπόριο

Ανακοινώσεις

ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ- ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ/ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ (1) ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΕ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ.

– ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ – ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Scroll to Top