Συνάντηση Ολυμπίας Αναστασοπούλου με την Πρέσβη της Σλοβακίας

Η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κ. Ολυμπία Αναστασοπούλου, είχε μια εποικοδομητική και στοχευμένη συνάντηση με την Πρέσβη της Σλοβακίας στην Ελλάδα, κ. Iveta Hricova, με την οποία διερευνήθηκαν οι τρόποι της περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα του τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η ανταλλαγή καλών τουριστικών πρακτικών και ιδιαιτέρως η τεχνογνωσία της Σλοβακίας στον χειμερινό τουρισμό, όπως και στον τουρισμό υγείας και ευεξίας. Επιπροσθέτως, επισημάνθηκε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε αντιστοίχως να αποτελέσει πηγή άντλησης καλών πρακτικών για την Σλοβακία όσον αφορά τον τουρισμό της θερινής περιόδου.

Τέλος, τέθηκαν οι βάσεις για το πλαίσιο συνεργασίας αναφορικά με την προαγωγή του τουρισμού, καθώς και τη σύσταση ενός action plan από το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Share on facebook
Share on twitter
Share on skype
Share on email
Share on print

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Βασίλης Κικίλιας: «Συνδέουμε το λιανεμπόριο με τον τουριστικό τομέα και μεγιστοποιούμε τα οφέλη για την ελληνική οικονομία»

Αθήνα,28 Μαΐου 2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Βασίλης Κικίλιας: «Συνδέουμε το λιανεμπόριο με τον τουριστικό τομέα και μεγιστοποιούμε τα οφέλη για την ελληνική οικονομία» «Το ελληνικό εμπόριο

Ανακοινώσεις

ΙΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ-ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ- ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ/ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ (1) ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΕ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ.

– ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ – ΑΝΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Scroll to Top