Συνάντηση Ολυμπίας Αναστασοπούλου με την Πρέσβη της Σλοβακίας

Η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κ. Ολυμπία Αναστασοπούλου, είχε μια εποικοδομητική και στοχευμένη συνάντηση με την Πρέσβη της Σλοβακίας στην Ελλάδα, κ. Iveta Hricova, με την οποία διερευνήθηκαν οι τρόποι της περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα του τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η ανταλλαγή καλών τουριστικών πρακτικών και ιδιαιτέρως η τεχνογνωσία της Σλοβακίας στον χειμερινό τουρισμό, όπως και στον τουρισμό υγείας και ευεξίας. Επιπροσθέτως, επισημάνθηκε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε αντιστοίχως να αποτελέσει πηγή άντλησης καλών πρακτικών για την Σλοβακία όσον αφορά τον τουρισμό της θερινής περιόδου.

Τέλος, τέθηκαν οι βάσεις για το πλαίσιο συνεργασίας αναφορικά με την προαγωγή του τουρισμού, καθώς και τη σύσταση ενός action plan από το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Σχετικά νέα

Ανακοινώσεις

Διαβούλευση Σήματος Επισκέψιμου Τυροκομείου

Αναρτάται προς δημόσια διαβούλευση το σχέδιο ΚΥΑ προδιαγραφών Σήματος Επισκέψιμου Τυροκομείου, που χορηγεί το Υπουργείο Τουρισμού δυνάμει του αρ. 51 ν. 4875/2021.  Καλούνται οι τυροκομικές

Δελτία Τύπου

125.000 νέοι δικαιούχοι προστίθενται στο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους», φτάνοντας συνολικά τις 400.000

125.000 νέοι δικαιούχοι κληρώθηκαν και αποκτούν άμεσα την ψηφιακή κάρτα του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού. Οι νέοι δικαιούχοι προστίθενται στους ήδη 275.000,

Scroll to Top