Συνάντηση Ολυμπίας Αναστασοπούλου με το δίκτυο χωρών GRULAC – Group of Latin America and the Caribbean

Η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κα. Ολυμπία Αναστασοπούλου, είχε μια εποικοδομητική και παραγωγική συνάντηση με  το δίκτυο των χωρών GRULAC (Group of Latin America and the Caribbean), και συγκεκριμένα με τους πρέσβεις και τους ακολούθους τους της Αργεντινής, της Βενεζουέλας, της Βραζιλίας,της Κούβας,τουΜεξικού, του Παναμά, του Περού, της Ουρουγουάης και της Χιλής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η διερεύνηση τρόπων της περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας του GRULAC με την χώρα μας στον τομέα του τουρισμού, ενώ τέθηκαν οι βάσεις για το πλαίσιο συνεργειών αναφορικά την προαγωγή των τουριστικών προϊόντων, καθώς και την δημιουργία απευθείας αεροπορικών συνδέσεων με τη χώρα μας.

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού

Υπερψηφίστηκε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού «Θέσπιση προδιαγραφών ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, περιβαλλοντική κατάταξη καταλυμάτων, απλούστευση

Ανακοινώσεις

Απόφαση επικύρωσης του πίνακα επιτυχόντων για το Ταχύρρυθμο Πρόγραμμα Κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού που θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από 27.01.2025 έως 04.04.2025

– Απόφαση επικύρωσης του πίνακα επιτυχόντων

Scroll to Top