Συνάντηση της υφυπουργού Τουρισμού Έλενας Ράπτη με τον Πρόεδρο Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Τουρισμού ανάμεσα στην Υφυπουργό Τουρισμού κα Έλενα Ράπτη και τον Πρόεδρο Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, τον καθηγητή κο Νίκο Βραχνή. Συζήτησαν διεξοδικά για τα θέματα του ιατρικού τουρισμού και τις προοπτικές για την ανάπτυξη του στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης και τη συμβολή του στο μέλλον της χώρας μας.

Δόθηκε έμφαση στο πλαίσιο της συζήτησης για την ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή στην Ελλάδα και των ανθρώπων που θα επιλέξουν τη χώρα μας για να πραγματοποιήσουν ιατρικές πράξεις, οι οποίες θα συνδυαστούν με τη φιλοξενία μας και όλες τις τουριστικές  εμπειρίες που μπορεί να τους προσφέρει η χώρα μας.

Σχετικά νέα

Ανακοινώσεις

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2023-2024

–  ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2023-2024 – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ ́ ΑΡ. 12805/23.06.2023 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ (ΑΔΑ:ΩΝΡΞ465ΧΘΟ-2ΩΠ)  – Σύνδεσμος για αίτηση Περίοδος υποβολής αιτήσεων από τις 29.9.2023 έως και τις 05.10.2023.

Δελτία Τύπου

Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά

Η ευρεία ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού μέσα από συνεργασία και συντονισμένες δράσεις με τις Περιφέρειες της χώρας, την υλοποίηση έργων υποδομών και την εφαρμογή καινοτόμων

Scroll to Top