Συνάντηση της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά με το Προεδρείο του Hellenic American Institute

Η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε στο  Υπουργείο με τον Πρόεδρο του Ελληνοαμερικανικού Ινστιτούτου American Hellenic Institute κ.Nick Larigakis και αντιπροσωπεία του ΑΗΙ, στο πλαίσιο επίσκεψης τους στην Ελλάδα.

Στην εθιμοτυπική  συνάντηση, η Υπουργός ενημέρωσε για το πρόγραμμα των υλοποιούμενων δράσεων του Υπουργείου με στόχο την  περαιτέρω ενίσχυση της τουριστικής κίνησης από ΗΠΑ το 2017, σε συνέχεια της αύξησης την τελευταία διετία και για το στοχευμένο πρόγραμμα προώθησης και προβολής.

Αναφέρθηκε στον ενεργό ρόλο των Ελλήνων της Διασποράς που αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του ελληνικού τουρισμού διεθνώς, και ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία του ΑΗΙ  για το ενδιαφέρον τους και την συμβολή τους στην προώθηση της Ελλάδος στις ΗΠΑ.

Ο  πρόεδρος του ΑΗΙ   εξήρε το έργο του Υπουργείου για την  αξιοποίηση των ευκαιριών ανάπτυξης του ελληνικού τουρισμού  και εξέφρασε την υποστήριξή του στην ενδυνάμωση της παρουσίας της Ελλάδας στην αμερικανική αγορά και την προώθηση νέων συνεργασιών. 

Σχετικά νέα

Δελτία Τύπου

Η Υφυπουργός Τουρισμού Άννα Καραμανλή στην Attica Green Expo: «Η βιωσιμότητα είναι ο δρόμος για τον τουρισμό του μέλλοντος»

Στην ανάγκη διαμόρφωσης ενός νέου, πιο βιώσιμου και ισορροπημένου μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης αναφέρθηκε η Υφυπουργός Τουρισμού Άννα Καραμανλή, κατά την

Δελτία Τύπου

Η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στο συνέδριο των powergame.gr και Economist στα Χανιά – «Επενδύοντας στην Αλλαγή: Πώς μεταμορφώνεται η Κρήτη»

«Η Κρήτη αποτελεί έναν τόπο με βαθιά ιστορική μνήμη, ισχυρή ταυτότητα και καθοριστική συμβολή στην αναπτυξιακή πορεία της Ελλάδας, ενώ

Κύλιση στην κορυφή