Σύσκεψη της υπουργού Τουρισμού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη με την συμμετοχή της υφυπουργού κ. Έλενας Ράπτη με το προεδρείο και τα μέλη της εισηγητικής επιτροπής του ΣΕΤΕ.

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη με την συμμετοχή της υφυπουργού κ. Έλενα Ράπτη πραγματοποίησε σήμερα στο γραφείο της σύσκεψη με το προεδρείο και τα μέλη της εισηγητικής επιτροπής του ΣΕΤΕ.

Συζητήθηκαν θέματα  γενικά και ειδικά που απασχολούν σήμερα τον τουρισμό, και συζητήθηκαν οι προοπτικές παρεμβάσεων νομοθετικών, λειτουργικών, και άλλων προκειμένου να στηριχθεί περαιτέρω ο ελληνικός τουρισμός.

Καταγράφηκαν νέες αγορές στόχευσης, θέματα ανταγωνισμού, υποδομών, και ειδικών μορφών τουρισμού.

Επισημάνθηκε ότι για το 2023 τα μηνύματα είναι θετικά και τα στοιχεία δείχνουν ότι το έτος θα κλείσει με ανοδικά αποτελέσματα σε αφίξεις και έσοδα.

Προσδιορίστηκε ότι το τρίπτυχο :επενδύσεις- υποδομές-προορισμοί αποτελεί βάση των επόμενων κινήσεων που θα γίνουν από όλους τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό φορείς και φυσικά το υπουργείο Τουρισμού.

Η υπουργός κ. Κεφαλογιάννη κατέγραψε τα όσα από τον ΣΕΤΕ επισημάνθηκαν και δήλωσε την πρόθεση του υπουργείου να επεκταθεί περαιτέρω η τουριστική περίοδος και να υπάρξει ενίσχυση της περιφερειακής ανάπτυξης και όλων των προορισμών.

Η κυρία Κεφαλογιάννη σημείωσε ιδιαίτερα την ανάγκη ανάπτυξης με όρους βιωσιμότητας και αειφορίας του ελληνικού τουρισμού.

Η υπουργός Τουρισμού στο πλαίσιο των συναντήσεων με φορείς του Τουρισμού, πραγματοποίησε χθες και σύσκεψη με τους εκπροσώπους του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού.

Από την πλευρά του ΣΕΤΕ τοποθετήθηκαν ο πρόεδρος κ. Ι. Παράσχης, και ακολούθως οι Γρ. Τάσσιος, Γ. Βερνίκος, Λ. Τσιλίδης, Μαν. Γιαννούλης, Π. Τοκούζης, Αχ. Κωνσταντακόπουλος, Αγ. Σμπώκου, Καλ. Καλλίνικος, Ευ. Βασιλάκης, Μ. Γάτσου, Αλ. Θάνος,

Σχετικά νέα

Ανακοινώσεις

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2023-2024

–  ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ Ι.Ε.Κ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ 2023-2024 – ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠ ́ ΑΡ. 12805/23.06.2023 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ (ΑΔΑ:ΩΝΡΞ465ΧΘΟ-2ΩΠ)  – Σύνδεσμος για αίτηση Περίοδος υποβολής αιτήσεων από τις 29.9.2023 έως και τις 05.10.2023.

Δελτία Τύπου

Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά

Η ευρεία ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού μέσα από συνεργασία και συντονισμένες δράσεις με τις Περιφέρειες της χώρας, την υλοποίηση έργων υποδομών και την εφαρμογή καινοτόμων

Scroll to Top